Vi mangler frivillige hjælpere i Esbjerg

 

 

Vi mangler frivillige hjælpere i Esbjerg. 

Landsforeningen for efterladte efter selvmord fik igangsat lokalt arbejde i Esbjerg i 2023. Esbjerg Kommune har bevilget os §18 midler til aktiviteter for efterladte efter selvmord. For at arbejdet ikke bliver for sårbart, skal vi bruge 1 – 2 frivillige mere.

 

Har du lyst til at hjælpe med det lokale arbejde i Esbjerg, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi holder cafémøder en gang om måneden, undtagen i juli og august måned. Møderne holdes i Vindrosen den 1. tirsdag i måneden fra kl. 19.00 – 21.00. Som frivillig er du med til at planlægge og afvikle møderne. Det er vores erfaring, at det er meget givende at være frivillig.

 

Vi stiller som krav: At du selv er efterladt efter selvmord. Det er en fordel, hvis du kender foreningen og måske har deltaget i nogle af vore arrangementer. Vores frivillige skal være medlem af foreningen.

 

Vi tilbyder: Seminar til alle vores frivillige og hjælpere lørdag d. 9. november i Vejle. Programmet bliver sendt ud efter sommerferien.

 

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til landsformand Ellen Bæk, mobil 2423 4475, mail:  [email protected]

 

Vel mødt og venlig hilsen

Landsbestyrelsen

Nyhed – To foredrag i Hjørring i 2024

 

Vi har søgt og modtaget §18 tilskud fra Hjørring Kommune, det gør det muligt, at vi kan holde to foredragsaftener med oplæg v. vores tidligere formand Hanne Svensmark.

 

Sted: Frivillighedens Huse – Forsamlingsbygningen, Østergade 9A, 9800 Hjørring. Vi skal være i Salen, på 1. sal (der er elevator).

 

29. maj kl. 19.00:

Foredrag: Hvordan vi sørger forskelligt, og hvad det gør ved relationerne – Hjørring – Efterladte.dk og

23. oktober kl. 19.00:

Foredrag: Hvem er jeg, når jeg har mistet? Hjørring – Efterladte.dk

 

Hanne Svensmark er personlig efterladt, sognepræst i Dronninglund og uddannet kunst- og psykoterapeut.

Foredragene er tænkt som oplæg til samtale om emnet. Det er gratis at deltage. Husk tilmelding via NemTilmeld eller til Ellen Bæk.

 

For spørgsmål kontakt:

Ellen Bæk, mobil: 2423 4475, mail: [email protected]

 

 

Nyt tilbud i Aarhus – Sorggruppe for personer der har mistet søskende til selvmord

 

Efterladte efter selvmord, Lokalkreds Midtjylland – Aarhus, tilbyder sorggruppe for personer der har mistet søskende til selvmord.

 

Der blev taget godt imod det nye tilbud i Aarhus: Sorggruppe for personer der har mistet søskende til selvmord.

 

Sorggruppen er fyldt op. Der er mulighed for at blive skrevet på venteliste i tilfælde af afbud, send mail til: [email protected]

 

Læs mere i opslaget: Sorggruppe for personer der har mistet søskende til selvmord – Aarhus – Efterladte.dk

Tak til Lions Club Bannerslund

 

Forleden modtog vi mail fra præsident Kurt Berg Larsen og formand for Velfærdsudvalget John Elling, at Lions Club Bannerslund har besluttet at donere 5.000 kr. til Efterladte efter selvmord – Lokalkreds Nordjylland, jf. vedhæftede brev: Donation til Foreningen af efterladte til selvmord – Lokalafdelingen Nordjylland

 

Jeg spurgte Kurt Berg Larsen, hvordan de har fundet vores lille forening. Kurt fortæller, at inspiration til donationen kom fra det lille indslag der var i TV2 Nord ifm. ME AND MARIAS støttekoncert i Dorf Kirke: Indslag fra TV2 Nord d. 17. april om Efterladte

 

Vi vil med glæde møde op til Fiskefestival i Strandby lørdag d. 15. juni for at modtage donationsbevis.

 

Tusind tak for donationen, den vil blive brugt med omhu!

 

Bedste hilsner

Ellen Bæk – Formand