Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Arrangement på Dokk1 – Fredag d. 21. maj kl. 16-18

Arrangementet byder på både faglige og personlige oplæg, og du kan bl.a. høre Livslinien og Landsforeningen for efterladte efter selvmord fortælle om deres arbejde, ligesom du kan høre personlige fortællinger fra efterladte, der har mistet til selvmord.

Liv&Døds udstilling om selvmord åbner i Dokk1 i Aarhus d. 12. maj

Dokk1 i Aarhus åbner dørene til Landsforeningen Liv&Døds udstilling ‘Ramt’ i perioden fra den 12. maj til den 1. juni. Udstillingen, som sætter fokus på de døde, de overlevende og de efterladte til selvmord, skal være med til at rykke ved tabuerne omkring selvmord.

Udgivelse af Frans Baks “Sange til min mor”

’Sange til min mor’ præsenteres tirsdag den 18. maj 2021 kl. 20.00 på Nørrebros Teater | Ravnsborggade 3 | 2200 Kbh. N med Trine Dyrholm, Live Johansson og Frans Bak.

Nyhedsbrev april 2021

Der er forår i luften, og vi ser frem til, at vi får så meget styr på coronasituationen, at vi igen kan mødes til seminarer, temamøder og cafeaftener! Rundt om i landet har vi her i foråret og sommeren mange tilbud om udendørs aktiviteter.

Klog på sprog – Når sorgen træder ud af skyggen

“Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage – Carls bog” er Naja Marie Aidts bog fra 2017 om hendes søns pludselige død, hvor hun oplevede at sproget blev meningsløst. Hvilket sprog har vi når sorgens væsen er stumt? Forfatterinden har selskab af sorgforsker Mai-Britt Guldin og sprogkonsulent Sabine Kirchmeier.

God påske!

Vi ønsker alle en god påske! Samtidig vil vi fortælle lidt om foreningens aktiviteter i foråret. Indendørs aktiviteter i april og maj er aflyst. Vi tilbyder i stedet udendørs aktiviteter i foråret og sommeren.

Har du lyst til at hjælpe med Walk & Talk i Næstved?

Dorit og Ole arrangerer Walk & Talk i Næstved. Følgende søndage er aftalt i foråret/sommeren 2021: 18. april, 30. maj og 20. juni 2021, kl. 10.00 til ca. 12.00. Dorit og Ole efterlyser et par frivillige hjælpere til at gå med på turene.

Har du lyst til at hjælpe med Walk & Talk i Vejle?

Helle og Karin har startet Walk & Talk op i Vejle. Der har været interesse for tilbuddet. De har derfor besluttet at forsætte med tilbuddet, den 3. søndag i hver måned, kl. 10.30 – ca. 12. Helle og Karin efterlyser et par frivillige hjælpere til at gå med på turene.