Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Podcastserie: Jeg plejede at tro på for evigt

Jeg har brugt lidt tid her i juledagene til at lytte til podcastserie: Jeg plejede at tro på for evigt. Det kan varmt anbefales! De unge journalister der laver interviewene har selv mistet pårørende, de er gode til at stille spørgsmål, meget nærværende og eftertænksomme.

Glædelig jul og godt nytår!

Vi står stadig i en meget svær tid med Covid-19, vi skal holde afstand, spritte og passe på hinanden. Vi gennemfører aktiviteter som planlagt – selvfølgelig i tråd myndighedernes aktuelle retningslinjer ifm. Covid-19.

Nyt tilbud – Walk & Talk i Vejle

Har du lyst til at gå en tur sammen med andre som har mistet ved selvmord, og tale om livet som efterladt efter selvmord? Som et nyt tiltag, tilbyder vi Walk & Talk i Vejle i vinteren 2021. Første gang søndag d. 24. januar kl. 10.30

Julehilsen fra ME AND MARIA

Vi har modtaget julehilsen fra ME AND MARIA –  I Nordjylland havde vi i efteråret to smukke og rørende koncerter med Maria og Johannes i hhv. Brønderslev og i Hasseris Kirke i Aalborg. Dejligt, at vi nåede det, inden Nordjylland lukkede ned og der blev indført forsamlingsforbud.

Nyhedsbrev december 2020

Vi har udgivet Nyhedsbrev december 2020 – Julehilsen med tak for opbakning fra vore medlemmer og samarbejdspartnere i 2020. Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

Nye titler i Lokalkreds Nordjyllands bibliotek

I Lokalkreds Nordjylland oprettede vi for nogle år siden et bibliotek, det omfatter efterhånden 156 titler. Vi har ved årsskiftet indkøbt 8 nye titler til samlingen,

Artikler om selvmord i Ældre Sagen – Medlemsblad december 2020

Landsformand Preben Staun skiver i lederen: “Sæt ord på sorgen”, Ole Specht fortæller om at miste ægtefælle ved selvmord, der er indlæg om det afsluttede forskningsprojektet “Efterladte efter selvmord” og hvor efterladte kan få hjælp.

Gruppeforløb for voksne 18+ hos Selvhjælp Randers

Efterladte efter selvmord. Selvhjælp Randers er der for dig…….
At miste en nærtstående er altid vanskeligt og sorgfuldt. Det kan tage lang tid, før livet bliver sammenhængende, tåleligt og godt igen.