Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Verdensdagen for selvmordsforebyggelse (WSPD) 2020

”Sammen om selvmordsforebyggelse” er årets tema. I anledningen af Verdensdagen 10. september 2020 udgiver IASP, International Association for Suicide Prevention, en kort film, Step Closer, om at række ud til andre.

Indslag fra TV Midtvest den 3. september

Ole taler åbent om sin fars selvmord: – Det er så afgørende for os, at vi kan bryde barrierer. Familien Engedal fik i maj et chok, da de mistede deres 81-årige far til selvmord. De ønsker åbenhed om dødsfaldet.

Aflysning af Walk & Talk i Hillerød

Helle Fristed og Lise Tarkiainen har besluttet at lukke “Walk&Talk”-gruppen i Hillerød, og aflyse gåturene den første søndag i hver måned. Begrundelsen er, at det kniber så meget med fremmøde, og ofte går Lise og Helle alene.

Nyhedsbrev August 2020

Nu mødes vi igen – med forsigtighed og afstand. Vi er glade for at kunne præsentere en plan for efterårets aktiviteter her i Nyhedsbrevet. OBS – På grund af Coronarestriktioner og max. antal personer i lokalerne må vi bede om tilmelding til vore arrangementer.

Musikforedrag med duoen ”ME AND MARIA” – Brønderslev og Aalborg

Kom og hør et musikforedrag med duoen ME AND MARIA, der spiller smuk musik med stemningsfuld lyssætning. ME AND MARIA skriver sange i den blide pop-genre med et folkeligt nordisk strejf. Man kan forvente en aften med masser af nærvær, rummelighed og høj kvalitet.

Sommerhilsen fra Landsbestyrelsen

Foråret har været en underlig tid, vi er stille og roligt ved at komme i gang igen efter “Corona-nedlukningen”. Samtidig er vi i Landsbestyrelsen og Lokalkredsene ved at gøre klar til at holde sommerferie.

TABU 5. juni 2020 – Pårørende til selvmord

Om udsendelsen står: “I Tabu i dag taler vi om det at være pårørende til en, der har begået selvmord. Et tungt og vigtigt emne. Vi har Emil og Mathilde med, der hhv. har mistet sin tvillingebror og sin mor.