Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Nyhedsbrev december 2021

Vi har udgivet Nyhedsbrev december 2021 – Julehilsen med tak for opbakning fra vore medlemmer og samarbejdspartnere i 2021. Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

Efterlysning – Hjælp til Jyllands-Posten

Svensk forskning viser, at 1 pct. af ludomani-ramte begår selvmord. Hos Jyllands-Posten søger vi efterladte til en person, der har begået selvmord som en konsekvens af spilafhængighed.

“De Dødes Dag – Sammen om at mindes” Nyt arrangement i Århus

Et helt nyt arrangement ser dagens lys lørdag den 6. november 2021 fra kl. 13-17. I løbet af dagen vil der være forskellige tilbud. Koncerter, oplæsninger, andagter, fællessang og meget mere rundtom på Nordre og Vestre Kirkegårde i Aarhus, hvor mindedagen finder sted.

Nyt gratis behandlingstilbud til ældre efterladte – Sjælland og Fyn

Vi er blevet kontaktet af Det Nationale Sorgcenter. De skriver til os med nyheden om, at det nu er muligt at deltage i et gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram målrettet efterladte over 65 år som del af et forskningsprojekt om komplicerede sorgreaktioner ……

Nyhedsbrev august 2021

I Landsforeningen for efterladte efter selvmord glæder vi os til at kunne gennemføre efterårets aktiviteter. Som man kan se i aktivitetsoversigten i Nyhedsbrevet og på hjemmesiden, er der planlagt rigtig mange arrangementer rundt om i landet.

Koncerter med duoen ME AND MARIA

Kom og oplev Musik, Sange og smukt Lys-spil i kirkerummet, søndag, den 8. august 2021, kl. 16.00 i Ormslev Kirke, Aarhus. Sange der tænder lys i mørket – Fortællerkoncert, søndag d. 26. september kl. 19.30 i Musikhuset Dexter i Odense.

Sommerhilsen fra Landsbestyrelsen

I Landsbestyrelsen og Lokalkredsene er vi ved at være klar til at holde sommerferie. Kontakttelefonen 7027 4212 holder ikke sommerferie.