Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Sund psyke kampagne

Vi har indrykket en annonce i ”Sund Psyke”, den halvårlige awareness kampagne om psykisk sundhed og mentalt velvære. I år udkommer kampagnen i forbindelse med det Psykiatriske Topmøde d. 5. oktober og Verdens Mentale Sundhedsdag d. 10. oktober. 

Årets Papageno-pris går til Jonas Bisgaard Kristensen, Jydske Vestkysten

Landsforeningen for efterladte efter selvmord ønsker Jonas Bisgaard Kristensen tillykke med Papageno-pris 2019. Jonas Bisgaard Kristensen har skrevet en flot og velafvejet artikelserie i JydskeVestkysten, hvor der sættes fokus på selvmord og efterladte efter selvmord. Artikelserien blev bragt i julen 2018.

Efterlysning – Spilafhængighed

Svensk forskning viser, at 1 pct. af ludomani-ramte begår selvmord. Hos Jyllands-Posten søger vi efterladte til en dansk person, der har begået selvmord som en konsekvens af spilafhængighed.

Boganmeldelse: I selvmordets kølvand

Her i sommer er vi, som er efterladte efter selvmord eller hjælper andre, der har mistet, blevet beriget med en rigtig god bog. Elene Fleischer og Liselotte Horneman Kragh har skrevet bogen ”I selvmordets kølvand” med undertitlen ”Hjælp til at bære det ubærlige”

Nyhedsbrev August 2019

Læs om: En sensommerhilsen, Boganmeldelse: I selvmordets kølvand – Hjælp til at bære det ubærlige, Præsentation af den nye formand …..

Sommerhilsen

I Landsbestyrelsen og Lokalkredsene er vi ved at være klar til at holde sommerferie. Kontakttelefonen 7027 4212 holder ikke sommerferie.

Frivilligseminar 8. og 9. november i Vejle

Som du sikkert ved, er alle der arbejder i Landsforeningen for efterladte efter selvmord frivillige, og de fleste er selv efterladte. Har du lyst til aktivt at støtte op om vores arbejde og blive frivillig i foreningen, vil vi opfordre til at du melder dig til seminaret. Det er en måde at møde andre frivillige og få afprøvet om det at være frivillig er noget for dig.