Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Ud af mørket med Daniel Rye – Dokumentar DR2

Daniel Rye var gidsel hos islamisk stat i 13 måneder. Han fandt sin vej ud af mørket. Nu taler han med personer, som bearbejder en stor sorg. Måske finder de også en vej ud af deres mørke.

Kold før 12 – 2 gratis billetter!

Til teaterstykket “Kold før 12” til forestillingen lørdag d. 14. november kl. 19.00. Før forestillingen er der mulighed for at se udstillingen der har titlen “Ramt – en udstilling om de døde, de overlevende og de efterladte til selvmord”.

Projekt – Efterladte efter selvmord

Projektet har til hensigt at sikre at efterladte, der mister en nærtstående til selvmord i en alder af ≥ 60 år, får støtte og hjælp der er tilpasset deres behov. Der er udviklet tre indsatser: Videoer, Undervisningsmateriale, Pjecer, vejledninger og rapporter.

Indbydelse til virtuel konference 27.10.2020

Hvordan kan mennesker ≥ 60 år, der har mistet til selvmord, få den støtte de har behov for? Denne konference var oprindeligt planlagt til at foregå med fysisk fremmøde, men er på grund af de forlængede COVID-19 restriktioner ændret til at foregå virtuelt.

Interviewpersoner søges!

Jeg er journaliststuderende og er i gang med min afsluttende bacheloropgave, hvor jeg har valgt at sætte fokus på emnet “Folk med dobbeltdiagnose der tabes i systemet.”

Liv&Død – Særudstilling og teaterstykke om selvmord – København

Fokus på selvmord. Den 26. oktober 2020 åbner Landsforeningen Liv&Død en ny særudstilling, som sætter fokus på forskellige aspekter omkring selvmord.
14. – 15. november Teater – Kold før 12. Nytårsaften 2009: Glimmer, champagne og en stor fed sorg, som ingen magter at forholde sig til.

Nyt tilbud – Walk & Talk i København

Har du lyst til at gå en tur sammen med andre som har mistet ved selvmord, og tale om livet som efterladt efter selvmord? Som et nyt tiltag, tilbyder vi Walk & Talk i København i efterår 2020