Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Efterlysning af familier til P4 Sjælland

P4 Sjælland sætter fokus på det psykiatriske system, som i mange tilfælde er hårdt presset af flere års besparelser. I den forbindelse søger vi en eller flere, som har oplevet at et familiemedlem med psykiske problemer har begået selvmord.

Artikler om at være efterladt efter selvmord

Kristeligt Dagblad har fredag 7. februar og lørdag 8. februar bragt gode artikler om at være efterladt efter selvmord. Jeg vil koble lidt flere informationer til artiklerne.

Efterlysning – Protrætter omkring frivillige

Jeg er pt. er praktik ved Frivilligcenter Odder og vil gerne skrive nogle portrætter omkring frivillige. På baggrund af personlig erfaring ifht. at være efterladt efter selvmord, så finder jeg det spændende og nødvendigt, at jeres forening eksisterer.

Har du mistet en kæreste som ung?

Trine Hørlyck Bech fra DR Aarhus takker for de mange henvendelser. Trine fortæller, at de har fundet tre unge, der gerne vil medvirke.

Årsmøde og generalforsamling, søndag 1. marts – Odense

Landsforeningen for efterladte efter selvmord indbyder til årsmøde og generalforsamling. I år har vi  journalist og forfatter Mikkel Frey Damgaard som oplægsholder – Skam der bliver ubærlig, og at den skam kan rejse gennem generationer