Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Nyhedsbrev maj 2020

Med dette korte nyhedsbrev vil vi ønske alle en god sommer! Lige nu lukkes der op for, at vi må ses i mindre sammenhænge. Bestyrelsen har planlagt bestyrelsesmøde 21. juni, og enkelte lokalkredse har planer om at gennemføre udendørs aktiviteter i juni måned.

Tv-serie om selvmord leder efter pårørende!

Tv-serie om selvmord leder efter pårørende til personer, der har begået selvmord eller har forsøgt at begå selvmord som research og som helt fortroligt har lyst til at dele deres historie med seriens manuskriptforfatter og instruktør.

DR2 søger medvirkende til nyt tv-program

Vi er ved at lave et nyt tv-program – der kommer til at omhandle og sætte fokus på folk, der har oplevet traumer og deres bearbejdelse af sorgen. Vores vært på programmet er Daniel Rye, som har siddet 13 måneder som gidsel hos Islamisk Stat i Syrien.

Alle aktiviteter i april måned udsat indtil videre!

For at begrænse smitten af COVID-19 har Landsforeningen for efterladte efter selvmord besluttet at udsætte alle vores aktiviteter i april måned indtil videre. Der vil blive skrevet mail til medlemmerne.

Alle aktiviteter i marts måned udsat indtil videre!

På baggrund af udmeldingen fra Statsministeren onsdag aften vedr. foranstaltninger ift. COVID19 (Corona virus) har Landsforeningen for efterladte efter selvmord besluttet at udsætte alle vores aktiviteter i marts måned 2020 indtil videre.