Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Alle aktiviteter i april måned udsat indtil videre!

For at begrænse smitten af COVID-19 har Landsforeningen for efterladte efter selvmord besluttet at udsætte alle vores aktiviteter i april måned indtil videre. Der vil blive skrevet mail til medlemmerne.

Alle aktiviteter i marts måned udsat indtil videre!

På baggrund af udmeldingen fra Statsministeren onsdag aften vedr. foranstaltninger ift. COVID19 (Corona virus) har Landsforeningen for efterladte efter selvmord besluttet at udsætte alle vores aktiviteter i marts måned 2020 indtil videre.

Ny landsbestyrelse

Ved generalforsamlingen søndag den 1. marts blev der valgt nye medlemmer til landsbestyrelsen. Bestyrelsen konstituerer sig på det første bestyrelsesmøde, der holdes søndag den 15. marts.

Efterlysning af familier til P4 Sjælland

P4 Sjælland sætter fokus på det psykiatriske system, som i mange tilfælde er hårdt presset af flere års besparelser. I den forbindelse søger vi en eller flere, som har oplevet at et familiemedlem med psykiske problemer har begået selvmord.

Artikler om at være efterladt efter selvmord

Kristeligt Dagblad har fredag 7. februar og lørdag 8. februar bragt gode artikler om at være efterladt efter selvmord. Jeg vil koble lidt flere informationer til artiklerne.