Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Info om seminar for unge efterladte 6. – 8. marts

Tilmeldingsfristen er forlænget til 29. januar. 3 unge har vist interesse for at komme med på weekendseminaret. Det er 2 unge mænd der har mistet fædre og en ung kvinde der har mistet sin bror. Men 3 er for få at holde seminar for, der skal være minimum 6 deltagere for at det er givtigt at holde seminaret, og der kan max. være 8 deltagere. 

Har du mistet en kæreste som ung?

I øjeblikket arbejder DR på en artikelserie til dr.dk om personer, der har prøvet at miste en kæreste, da de var forholdsvis unge. Hvert år mister omkring 500 mennesker i alderen 18-35 år livet. En del af dem efterlader sig en kæreste. Med vores artikelserie ønsker vi at belyse, hvilken sorgproces man går igennem, når man som ung mister sin partner.

Årsmøde og generalforsamling, søndag 1. marts – Odense

Landsforeningen for efterladte efter selvmord indbyder til årsmøde og generalforsamling. I år har vi  journalist og forfatter Mikkel Frey Damgaard som oplægsholder – Skam der bliver ubærlig, og at den skam kan rejse gennem generationer

Glædelig jul og godt nytår!

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår! Årsmøde og generalforsamling i Odense søndag den 1. marts 2020. Ledige pladser på Weekendseminaret for unge efterladte. 18 tilmeldinger til Selvhjælpsseminaret.

Invitation til konference 12. marts 2020 i Slagelse

”Hvordan kan mennesker ≥ 60 år, der har mistet til selvmord, få den støtte de har behov for?” Landsforeningen for efterladte efter selvmord er blevet tildelt 9 pladser på konferencen.

Nyhedsbrev december 2019

Vi har udgivet Nyhedsbrev december 2019 – Julehilsen med ønsket om en glædelig juletid og et godt nytår til alle!

Boganmeldelse: I selvmordets kølvand

Her i sommer er vi, som er efterladte efter selvmord eller hjælper andre, der har mistet, blevet beriget med en rigtig god bog. Elene Fleischer og Liselotte Horneman Kragh har skrevet bogen ”I selvmordets kølvand” med undertitlen ”Hjælp til at bære det ubærlige”