Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Sommerhilsen fra Landsbestyrelsen

Foråret har været en underlig tid, vi er stille og roligt ved at komme i gang igen efter “Corona-nedlukningen”. Samtidig er vi i Landsbestyrelsen og Lokalkredsene ved at gøre klar til at holde sommerferie.

TABU 5. juni 2020 – Pårørende til selvmord

Om udsendelsen står: “I Tabu i dag taler vi om det at være pårørende til en, der har begået selvmord. Et tungt og vigtigt emne. Vi har Emil og Mathilde med, der hhv. har mistet sin tvillingebror og sin mor.

Nyhedsbrev maj 2020

Med dette korte nyhedsbrev vil vi ønske alle en god sommer! Lige nu lukkes der op for, at vi må ses i mindre sammenhænge. Bestyrelsen har planlagt bestyrelsesmøde 21. juni, og enkelte lokalkredse har planer om at gennemføre udendørs aktiviteter i juni måned.

Tv-serie om selvmord leder efter pårørende!

Tv-serie om selvmord leder efter pårørende til personer, der har begået selvmord eller har forsøgt at begå selvmord som research og som helt fortroligt har lyst til at dele deres historie med seriens manuskriptforfatter og instruktør.

DR2 søger medvirkende til nyt tv-program

Vi er ved at lave et nyt tv-program – der kommer til at omhandle og sætte fokus på folk, der har oplevet traumer og deres bearbejdelse af sorgen. Vores vært på programmet er Daniel Rye, som har siddet 13 måneder som gidsel hos Islamisk Stat i Syrien.