Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Weekendseminar for unge efterladte efter selvmord

Landsforeningen for efterladte efter selvmord inviterer til weekendseminar for unge efterladte, d. 18. – 20. marts 2022 i et sommerhus på Djursland. Er du mellem 16 og ca. 26 år og har du mistet en nærtstående ved selvmord? Så er seminaret måske noget for dig.

Vi mangler frivillige på Sjælland

Før jul efterlyste Landsforeningen for efterladte efter selvmord frivillige, vi fik kun få henvendelser fra Sjælland. Overvejer du at deltage i frivilligarbejdet, hører vi gerne fra dig. Det er vores erfaring, at det er meget givende at være frivillig.

Selvhjælpsseminar 2022 – Fredericia

Landsforeningen for efterladte efter selvmord inviterer til selvhjælpsseminar lørdag d. 30. april kl. 9.30 – søndag d. 1. maj kl. 14.00. Selvhjælpsseminaret er et tilbud til efterladte, som ønsker hjælp og støtte efter et tab ved selvmord, uanset hvornår tabet er sket og uanset, om man tidligere har fået hjælp.

Glædelig jul og godt nytår!

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår! Når vi ser tilbage på året, har vi holdt mange aktiviteter, og vi har fået aktiviteter i gang nye steder i landet.

Vi mangler frivillige flere steder i landet

Landsforeningen for efterladte efter selvmord har i 2021 fået aktiviteter i gang nye steder i landet. Vores lokale tilbud er Walk & Talk og Caféaftener. Næsten alle steder mangler vi frivillige hjælpere.

Frivilligseminar 2022 – Vejle

Landsforeningen for efterladte efter selvmord inviterer til Frivilligseminar 2022, Lørdag, 5. februar kl. 9.30 – søndag, 6. februar kl. 15.00, Vejle Center Hotel. Indbydelsen er sendt vil foreningens frivillige. Overvejer du at deltage i frivilligarbejdet, hører vi gerne fra dig.

Vores MobilePay virker igen

Fejlen er nu rettet. Landsforeningens MobilePay, både til gaver/donationer og til tegning af medlemskaber, virker igen.

Nye titler i Lokalkreds Nordjylland bibliotek

I Lokalkreds Nordjylland oprettede vi for nogle år siden et bibliotek, det omfatter efterhånden 165 titler. Vi har ved årsskiftet indkøbt 9 nye titler til samlingen