Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Ledige pladser til gratis psykologisk hjælp til efterladte

Vi har modtaget mail fra Det Nationale Sorgcenter – Enhed for Sorgforskning ved Aarhus Universitet, de skriver: Vi tilbyder fortsat 12 sessioners terapi til efterladte over 65 år med komplicerede sorgreaktioner.

TEMADAG: SELVMORD – At samle skår op gør ondt – Skive

Fredag d. 6. oktober 2023 kl. 9.00-12.00 i Sognegården i Skive v. Liselotte Horneman Kragh. Et klogt menneske har sagt: ”Vores måde at dø på dækker bordet for de efterladte. Ved et selvmord er bordet smadret, og skårene ligger alle vegne”.

Frivilligseminar 2023 – Vejle

Landsforeningen for efterladte efter selvmord inviterer til Frivilligseminar 2023. Deltagere: Foreningens frivillige i bestyrelser, cafégrupper, Walk & Talk m.fl. samt medlemmer, som overvejer at deltage i frivilligarbejdet.

Nyhed – Temamøde i Herning d. 11. september 2023

Landforeningen for efterladte efter selvmord vil forsøge at etablere lokalt arbejde i Herning. Derfor arrangerer vi et temamøde med overskriften: Kærlighed, skyld og skam – de forbundne kar…

Nu er der igen aktiviteter i Næstved

På grund af svigtende tilslutning til aktiviteterne har cafégruppen i Næstved holdt pause i en periode. Nu vil vi prøve at booste vores tilbud i Næstved, vi har følgende tilbud….

Nyhed – Forløb for unge efterlevende – Aalborg

I Lokalkreds Nordjylland er vi i bestyrelsen gået i gang med et forløb, som er målrettet de yngre efterlevende. At miste et familiemedlem, en kæreste eller god ven sætter sig dybe spor i en alder, hvor man samtidig kan være udfordret af mange andre af ungdommens aspekter.

Nyhedsbrev august 2023 – Sensommerhilsen

I Landsforeningen for efterladte efter selvmord glæder vi os til at kunne gennemføre efterårets aktiviteter. Som det kan ses i aktivitetsoversigten i nyhedsbrevet og på hjemmesiden, er der planlagt rigtig mange arrangementer rundt om i landet.

Sommerhilsen fra Landsbestyrelsen

I Landsbestyrelsen og Lokalkredsene er vi ved at være klar til at holde sommerferie. Kontakttelefonen 7027 4212 holder ikke sommerferie.