Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Nyt gratis behandlingstilbud til ældre efterladte – Sjælland og Fyn

Vi er blevet kontaktet af Det Nationale Sorgcenter. De skriver til os med nyheden om, at det nu er muligt at deltage i et gratis psykoterapeutisk behandlingsprogram målrettet efterladte over 65 år som del af et forskningsprojekt om komplicerede sorgreaktioner ……

Nyhedsbrev august 2021

I Landsforeningen for efterladte efter selvmord glæder vi os til at kunne gennemføre efterårets aktiviteter. Som man kan se i aktivitetsoversigten i Nyhedsbrevet og på hjemmesiden, er der planlagt rigtig mange arrangementer rundt om i landet.

Koncerter med duoen ME AND MARIA

Kom og oplev Musik, Sange og smukt Lys-spil i kirkerummet, søndag, den 8. august 2021, kl. 16.00 i Ormslev Kirke, Aarhus. Sange der tænder lys i mørket – Fortællerkoncert, søndag d. 26. september kl. 19.30 i Musikhuset Dexter i Odense.

Sommerhilsen fra Landsbestyrelsen

I Landsbestyrelsen og Lokalkredsene er vi ved at være klar til at holde sommerferie. Kontakttelefonen 7027 4212 holder ikke sommerferie.

Nye i bestyrelsen for Lokalkreds Thy

Johanne Knigge har besluttet at træde ud af bestyrelsen for Lokalkreds Thy. Fra Landsbestyrelsen skal lyde en STOR TAK for dit store engagement og mange års virke i bestyrelsesarbejdet for Lokalkreds Thy. Det glæder os, at du fortsat vil hjælpe med arbejdet for efterladte efter selvmord.

Indbydelse til walk and talk skoven rundt – Ellevang Kirke, Risskov

Ny eller gammel sorg – walk and talk skoven rundt. Sognepræst i Ellevang Kirke, Pia Elisabeth Pedersen, har arrangeret en gåtur onsdag den 7. juli kl. 19.00 fra Ellevang Kirke, Aarhus Nord. Alle er velkomne til at deltage på turen, og der er ingen tilmelding.

Nyhed – Lokalt arbejde i Viborg

Minna Vejen Østergaard har med succes startet Walk & Talk op i maj måned, og holder det igen i morgen søndag d. 6. juni, kl. 10.00 fra Løgstrup Skoles P-plads. Vi vil nu se, om der er grundlag for at holde cafémøder i Viborg. Minna har reserveret lokaler i De Frivilliges Hus i Viborg.