Testamentariske gaver

Om testamente og arv

 

Landsforeningen for efterladte efter selvmord er indgået i et samarbejde med virksomhederne Dokument 24 og Legal Desk. Det betyder, at man kan oprette et gratis testamente til fordel for os, eller tildele os arv gennem oprettelse af et legat.

 

Dokument 24 – Testamente

Når du opretter et testamente, fordeler du al arven efter dig. Du kan vælge at tildele Landsforeningen for efterladte efter selvmord noget eller hele din arv. Hos Dokument 24 bliver testamentet gratis at oprette, når du tildeler os arv. Du kan læse mere om oprettelsen ved at trykke på dette link https://dokument24.dk/testamente.

 

Legal Desk – Legat

Du har også mulighed for at oprette et legat, hvis du ønsker at betænke foreningen. Når du opretter et legat, tildeler du foreningen et bestemt beløb af din arv. Resten af din arv fordeles ikke. Legatet kan oprettes uanset om du har oprettet et testamente i forvejen. Tryk på dette link for oprettelse af et legat til fordel for foreningen. https://www.legaldesk.dk/efterladte.

 

Legal Desk – Gratis testamente

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, som vil lave dit testamente helt gratis, hvis du vælger at støtte os gennem din arv.
Du laver nemt og sikkert dit testamente med Legal Desk ved at udfylde en formular, hvori du besvarer en række spørgsmål. På baggrund af dine svar, bliver dit testamente automatisk udarbejdet, og du får øjeblikkelig adgang til en PDF-version på deres platform.

Du kan oprette dit testamente gratis her: legaldesk.dk/dokumenter/arv/testamente

Ved at donere til en velgørende organisation, vil du i visse tilfælde kunne efterlade mere til dine arvinger gennem 30 %-løsningen. Læs mere om 30 %-løsningen her: Læs mere om 30 % ordningen
Ønsker du at læse mere og blive klogere på, hvad du kan bestemme i et testamente, kan du gøre det her
Du gør en stor forskel, når du tænker os ind i dit testamente.

Tak for din hjælp!