Seminar for unge efterladte – Der er ikke flere pladser

 

Den 16. marts – 18. marts 2018, fra fredag kl. 18.00 til søndag kl. 15.00.

 

En weekend for unge efterladte i alderen 16 – ca. 28 år, hvor man kan møde andre efterladte og dele erfaringer om, hvad det betyder at miste ved selvmord.

 

En stor tak til TrygFonden, uden deres donation var det ikke muligt at holde dette seminar.

 

Selvmord er stadig meget tabubelagt og mange efterladte mødes af en mur af tavshed, men i en gruppe af ligesindede er det muligt at blive set, hørt og forstået. Erfaringer fra andre grupper viser, at det at fortælle om sin sorg over at miste ved selvmord, og det at høre andres beretninger kan bidrage til, at man på bedst mulig vis kan lære at leve videre med sin egen sorg, således at denne får en passende plads i hverdagen.

 

Weekenden ledes af psykolog Louise Møller Schmidt – Kristina Rasmussen og Marie Vigdís Madsen varetager de praktiske opgaver og hygger omkring deltagerne i løbet af weekenden.

 

Vi finder et dejligt sommerhus på Djursland – nærmere herom senere.

 

Der er plads til 6-8 deltagere. Kurset koster 300,- kr. for medlemmer og 600,- kr. for ikke medlemmer. Deltagergebyret dækker ophold og forplejning, mens transport er for egen regning.

 

I Nyhedsbrev – August 2017, skrev to af deltagerne i 2017, hvad seminaret har betydet for dem, læs her

 

Tilmelding og evt. spørgsmål seminaret sker til Ellen Bæk på [email protected] eller tlf. 24 23 44 75. Frist for tilmelding er den 31. januar 2018. Læs mere og se programmet her