Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Utraditionel syng-sammen-koncert – København

6. november 2018 kl. 19:30 - 21:30

Sange til min mor – om sorgen og savnet når man har mistet en elsket til selvmord

 

I Eliaskirken holder vi en utraditionel koncert med Frans Bak, som mistede sin mor til selvmord, da han var bare 18 år gammel. Koncerten kombinerer forskellige elementer af forløsende fællessang og lægger op til samtale, der ledes af psykolog Ane Christensen.

 

Frans Baks familie talte man aldrig om moren eller hendes død. Og det efterlod Frans alene med sorgen, spørgsmålene og savnet. Nu har han sat ord og musik på de følelser, der er så svære at rumme og deler dem med andre i samme situation. Sangene bruges som et forløsende redskab til at åbne deltagernes sind, så der bliver plads til samtaler om deltagernes historier med selvmord undervejs.

 

Der er mulighed for bare at lytte og være til stede, men du er også velkommen til at synge eller nynne med, til at deltage i fællessamtalen eller få talt med andre i samme situation. I koncerten er der et element af fællessang, der gør, at publikum bliver en del af koncerten – og jeg har oplevet, at det at synge sammen åbner for et fællesskab og et ønske om at dele tanker og oplevelser, fortæller Frans Bak.

 

Frans Bak er musiker og komponist. Han har komponeret til et hav af TV serier og reklamefilm, forskellige musikalske teaterforestillinger og Melodi Grand Prix. Nu er han klar med en Sange til min mor, der er skrevet ud fra hans personlige oplevelser, om at miste og om at få – om vigtigheden af nærværet – og om at sangen kan løfte os og give os vinger.

 

Ane Christensen er krisepsykolog i Børnecancerfonden og ceremonileder i Livsceremonier. Ane Christensen og Frans Bak har arbejdet sammen tidligere.

 

Læs mere på sangetilminmor.dk

Detaljer

Dato:
6. november 2018
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Eliaskirken
Vesterbrogade 49
København V, 1620
+ Google Maps

Arrangør

Eliaskirken
Telefon
33312304
E-mail
vesterbro.sogn@km.dk