Temasøndag for unge efterlevende 21. april 2024 – Aalborg

 

Efterladte efter selvmord inviterer til temasøndag for unge (ca. 16-28 år) søndag d. 21. april, kl. 14.00 – 16 .00, De Frivilliges Hus, Hadsundvej 35, 1. sal, 9000 Aalborg

PS: Du behøver ikke at bo i Nordjylland for at kunne deltage!

 

Denne gang handler vores temasøndag for unge om at miste en nær ven.

 

Vi får besøg af Mette Post, som mistede sin bedste veninde Nina til selvmord i 2015. De to piger lærte at kende hinanden på efterskole og blev meget tætte igennem alle deres ungdomsår.

 

Alle de ubesvarede spørgsmål som opstod efter Nina tog sit eget liv, forsøgte Mette senere at dykke ned i og finde svar på og det blev til podcasten “Efter du forsvandt”. Mette vil i foredraget både fortælle om minderne med Nina, sorgen over at miste sin nære ven og hvad hun som efterlevende har gjort for stadig at finde livet meningsfuldt og leve med det uforståelige.

 

Har du mistet en ven eller familie til selvmord er du velkommen til foredraget – uanset om du er medlem af foreningen eller ej.

 

Der vil være undervejs være pause med sodavand og snacks og mulighed for at snakke om Mettes fortælling, stille spørgsmål og have en dialog om at miste.

 

Det er gratis at deltage!

Læs mere i opslaget og tilmeld dig via NemTilmeld: Temasøndag for unge efterlevende – Aalborg – Efterladte.dk