Interviewpersoner søges – gerne i Nordjylland!

Har du mistet en nærtstående til selvmord?

 

Vi er to specialestuderende fra sociologi ved Aalborg Universitet, der i forbindelse med vores speciale gerne vil tale med 10-12 personer, der kunne være interesseret i at deltage i et interview.

 

Vi vil gerne forstå og lære mere om den sorgproces, som følger efter at have mistet til selvmord, samt de følelser, tanker og problematikker, som selvmordet medfører.

 

Vi søger derfor personer, der har lyst til og mod på at indvie os i den proces, som det er at være efterladt til en nærtstående, der har begået selvmord. Vi holder selv til i Aalborg og søger derfor så vidt muligt interviewpersoner fra Nordjylland, men er helt bestemt åbne over for længere rejsetid, hvis det er nødvendigt.

 

 

Har du lyst til og mulighed for at afsætte 1-1,5 times tid til et interview, vil vi meget gerne høre fra dig!

 

 

Vi påtænker at afholde interviewene i slutningen af februar og i løbet af marts måned. Men kan også finde tid tidligere eller senere, hvis det passer bedre ind. Vi har både mulighed for at afholde interviewet hos os i Aalborg eller for at komme på besøg – det er op til den enkelte. Vi sørger desuden naturligvis for fuld anonymitet i specialet, hvis dette er foretrukket.

 

Hvis du har lyst til at deltage eller har spørgsmål til projektet/og eller interviewet, er du meget velkommen til at kontakte os via Facebook, mail eller telefon.

 

De bedste hilsner

 

Christian Holst, Telefon: 2298 6975, 

Mail: [email protected]       

 

Josefine Kirstine Schouv Jakobsen, Telefon: 2086 3244, 

Mail: [email protected]