Smuk koncert i Trekanten d. 3. november kl. 19.00 – Aalborg

 

ME AND MARIA vil gerne tilbyde alle medlemmer af Efterladte efter selvmord, nu kan købe den billige billet til koncerten (den hedder: Pensionist / Studerende)

 

Maria skriver: Vi har netop udgivet denne video “Stille sprækker”. En sang, der er skrevet med min mor i tankerne. Om det her med at kunne se mennesket gennem sprækkerne bag sygdommen. Jeg synes altid, jeg fik lov at se hende igen, når vi f.eks. sang en sang sammen eller læste et smukt digt, så noget fantastisk i naturen. Hun var der altid inde bagved, ligemeget hvor syg hun blev. Det er derfor, vi spiller koncerter i psykiatrien. Fordi vi føler, vi dér ser sprækkerne hos de indlagte. Og forhåbentlig er med til at udvide dem. 

Lyt til “Stille sprækker”: https://youtu.be/8InOQYFG5zk

 

Kom med til en stemningsfuld aften d. 3. november i Trekanten, når ME AND MARIA vender tilbage med deres smukke danske tekster og melodier.

Her kan man få et pusterum og opleve en rolig, hjerteåbnende stund. Man kan forvente musik med masser af nærvær og indlevelse.

 

Man kan købe billetter her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/hzfiy70u31

Se mere om koncerten her:

https://trekanten.info/events/me-and-maria-koncert/

 

De to musikere, Johannes Pehrson og Maria Anna Rosenberg, komponerer blide, melankolske og rolige danske sange.

Duoen er bl.a kendt fra “Go’ Morgen Danmark”, CPH:DOX og DR1, hvor de har optrådt live med deres musik og talt om mental sundhed, et emne, der ligger dem meget på hjerte. Måske husker I dem fra sidste år i Trekanten eller DR dokumentaren “Lys på den lukkede”, hvor de spiller koncert på Rigshospitalet for de indlagte.