Selvmord rammer de efterladte – ANTV

Kort før jul blev jeg kontaktet af Anerkendende TV (ANTV), om jeg ville fortælle min egen historie og fortælle om arbejdet i Landsforeningen for efterladte efter selvmord.

 

Jeg er meget taknemmelig for at få lov til at fortælle om Efterladte efter selvmord, foreningen der har betydet så meget for Ejnars og min bearbejdelse af sorgen over at have mistet begge vore børn:

Uffe blev født d. 17. september 1975, døde d. 30. april 2005 og blev begravet d. 4. maj 2005.

Birgitte blev født d. 18. august 1977, døde d. 5. januar 2007 og blev begravet d. 13. januar 2007.

 

Det blev til denne udsendelse, der blev vist d. 6. januar 2022: http://www.antv.dk/selvmord-rammer-de-efterladte/.

 

Det var en god oplevelse at være med i udsendelsen. Jeg vil gerne give stor ros til Frederik Roland, han er en meget dygtig og omsorgsfuld journalist. Jeg er glad for at Frederik spurgte, om jeg ville tage vore børns afskedsbreve med. Det var hårdt, men også godt, at få mindekasserne om vore børn pakket op.

 

ANTV er en socialøkonomisk virksomhed, der producerer engagerende og oplysende tv om psykisk sårbare og andre udsatte grupper. Ugens TV-program sendes over hele landet hver torsdag kl. 21.00. Udsendelserne kan ses på YouTube og findes: http://www.antv.dk/arkiv/

 

Venlig hilsen

Ellen Bæk, Formand for Efterladte efter selvmord

Mail: [email protected], Tlf.: 2423 4475