Podcast ‘Jeg plejede at tro på for evigt’ liveshows i Aarhus, Odense og København

 

Snak, musik og vedkommende, svære, smukke, personlige og rørende fortællinger er på programmet, når podcasten ’Jeg plejede at tro på for evigt’ kan opleves live.

 

’Jeg plejede at tro på for evigt’ så dagens lys i marts 2019 i Landsforeningen Liv&Død. Gennem syv sæsoner har værterne i hvert afsnit haft en samtale med en person, der har mistet. Selvom podcasten efterhånden har en del fortællinger bag sig, så er der ikke to processer, der er ens. Enhver har sin egen måde at sørge og mindes på, og hvert afsnit indeholder nye nuancer og aspekter omkring det at miste.

 

’Jeg plejede at tro på for evigt’ henvender sig til alle, der er i berøring med sorg, fordi de enten selv har mistet eller er tæt på nogen, der har døden inde på livet. Og det vil i praksis være langt de fleste mennesker.

 

’Jeg plejede at tro på for evigt’ har været blandt de mest lyttede podcasts herhjemme. Landsforeningen Liv&Død, som står bag podcasten, mener, at interessen skyldes, at der er et stærkt behov for at tale om dem, man mister. Landsforeningen Liv&Død får også løbende mange henvendelser fra lyttere, som på den ene eller anden måde er blevet berørt af podcasten og har fundet trøst og håb i fortællingerne. De har blandt andet skrevet:

 

Nyhed: https://livogdoed.dk/nyheder/oplev-jeg-plejede-at-tro-paa-for-evigt-live-rundt-i-landet/

 

Læs om de enkelte arrangementer og køb billet hertil: