ME AND MARIA spiller koncert 30. august 2023 i Trekanten – Aalborg

 

Få en nærværende oplevelse d. 30. august i Trekanten, når den danske duo, ME AND MARIA, skaber rum til ro og fordybelse med smukke, blide dansksprogede sange. Sangene fortæller om lys og mørke og tager fat på de store temaer i livet.

 

Man går løftet fra deres koncerter; en gæst beskrev det som: “at få pakket hjertet ind i vat”.

Kom med og nyd en stemningsfuld koncert i hyggelige omgivelser.

Koncerten begynder kl 19:00, Trekanten Bibliotek og Kulturhus, Sebbersundvej 2A, 9220 Aalborg

 

Duoen er bl.a kendt fra “Go’ Morgen Danmark,” hvor de lancerede titelnummeret fra deres album “Med tusind stjerner” i 2019. De har nu tre danske albummer bag sig, senest “Strejf af fred.”

 

De har desuden psykiatrien som hjertesag og har for nylig været forbi bl.a. Go’ Aften Live på TV2, hvor Maria fortalte om at have mistet sin mor til selvmord. Hun døde i psykiatrien og følte sig ensom og overset. Det har givet duoen lyst til at sprede noget smukt på afdelingerne og spiller i dag koncerter i psykiatrien Hør musikken: https://youtu.be/-7hD8ushMTU

 

”Med vores musik forsøger vi at tænde lys i mørket. Vi skaber et rum til alle følelser, også de svære. Vi glæder os utrolig meget til at komme tilbage til Aalborg. Vi har taget turen fra Sjælland herop flere gange og hver gang er det en kæmpe fornøjelse“ siger Maria Anna Rosenberg.

 

Medlemmer af Landsforeningen for efterladte efter selvmord kan få to for én. Dvs. køb en billet og tag en ven med gratis. Man oplyser det blot i døren, at man er medlem og har en gratis med.

 

Entré koster 120 kr. Book billet her:

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/fpayfqc2ff?fbclid=

 

Koncerten varer 2*40 min med en kort pause. Der kan købes drikkevarer på stedet. Der kan også nydes mad i caféen inden.

Se mere her: https://trekanten.info/cafe/

 

ME AND MARIA er Maria Anna Rosenberg og på vokal/keyboard og Johannes Pehrson på basguitar/vokal. De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken – Maria med baggrund i musicalen og kirke, og Johannes i rocken. Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men deres fælles ønske om at skabe musik, der er nærværende og autentisk, har forenet dem i denne poetiske duo.