Liv&Død – Særudstilling og teaterstykke om selvmord – København

Fokus på selvmord

Den 26. oktober 2020 åbner Landsforeningen Liv&Død en ny særudstilling, som sætter fokus på forskellige aspekter omkring selvmord. Det sker i samarbejde med Livslinien og DR.

 

Formålet med udstillingen er at oplyse og nedbryde tabuer og adressere myter og stigmatisering omkring selvmord.

 

I centrum for udstillingen vil være mennesker, der er berørt af selvmord – både dem som har begået selvmord, de efterladte og dem, der har forsøgt selvmord. Udstillingen vil kombinere viden og fakta med de berørtes personlige stemmer og fortællinger.

 

Læs mere på deres hjemmeside: https://livogdoed.dk/vare/kommende-saerudstilling-om-selvmord/

 

14. – 15. november Teater – Kold før 12

Nytårsaften 2009: Glimmer, champagne og en stor fed sorg, som ingen magter at forholde sig til.

 

Cecilie, Ida og Frederikke ser som unge voksne tilbage på den skæbnesvangre aften og diskuterer, hvad det egentlig var, der skete. Men hvordan skulle man kunne vide, hvordan andre mennesker har det, når man selv er 16 og har hovedet oppe i røven? Midt i sorgen og det alvorlige, kan det også være frustrerende at have en kjole på, der strammer, eller at være den eneste af pigerne, der er jomfru.

 

En forestilling om at være ung, forvirret og fortvivlet og hverken vide, hvad man skal gøre af sig selv, eller hvordan man skal være en god veninde.

Tre piger, en nytårsaften og tre forskellige historier.

En forestilling om at forholde sig til sorg.

 

Forestillingen bliver opsat i samarbejde med Landsforeningen Liv&Død, som samtidig med eventet har en udstilling om selvmord. Den får man også adgang til, når man køber billetter. Vi opfordrer til, at man kommer minimum en halv time før forestillingens start, hvis man også vil nå at se udstillingen.

 

Læs mere og køb billetter via linket: https://livogdoed.dk/vare/kold-foer-12/

 

Landsforeningen Liv&Død har gode arrangementer, og meget godt læsestof på deres hjemmeside, bl.a. om sorg: https://livogdoed.dk/tema/fagfolk-om-sorg/

 

Venlig hilsen

Landsbestyrelsen for Efterladte efter selvmord