Invitation til to prøvekoncerter tirsdag 20. og onsdag 21. februar i Birkerød – Gratis

Efterladte har modtaget invitation til to prøvekoncerter:

Mit navn er Ane Christensen og jeg er psykolog. En af mine gamle venner, musikeren og komponisten Frans Bak, mistede sin mor til selvmord, da han var 18 år. Der var ingen begravelse og der blev ikke talt om hverken hende eller hendes selvmord sidenhen.

 

Men her godt 40 år senere, har Frans komponeret en række sange til sin mor, som han gerne vil dele med andre i samme situation. En række enkle sange, der handler om nærvær og kærlighed – hvor gæsterne vil blive inddraget i snakken og nogle enkle fællessange, hjemme i en skøn dagligstue hos en tredje af vores venner, Niller Wischman på Kongevejen i Birkerød med heste og får og udsigt over Vaserne.

 

Håbet er, at vi vil kunne åbne vores sind, og lade sangen give os vinger. Der vil også være mulighed for bare at lytte og være til stede. Og fordi alvoren ikke skal tages for alvorligt, bliver der også plads til nogle af Frans andre sange og lidt sjov og ballade. Og kage og kaffe.

 

Jeg vil forsøge at lede aftenen, som en god ven med faglig baggrund, dog uden at have oplevet et selvmord tæt på.

 

Prøvekoncerter.
For at prøve formen af, inden den tilbydes andre steder, vil vi gerne invitere dig/jer med til en prøvekoncert i næste uge,

tirsdag 20. eller onsdag 21. februar, kl. 20.00 – 22.00,

Birkerød Kongevej 5, 3460 Birkerød. 

 

Vi vil gerne have lidt feedback bagefter, så det koster ikke noget at være med.

 

Tirsdag er for sorg i almindelighed og onsdag mest rettet mod efterladte til selvmord.

 

Du er meget velkommen, hvis du selv har oplevet selvmord på tæt hånd eller kender nogen, må du gerne sende videre. Vi synes det vil være bedst, om man tager en ven under armen, hvis det er muligt, så man har en at dele oplevelsen med bagefter.

 

Meld dig til begivenheden her:

https://www.facebook.com/events/327932244381004/

Lyt til en af sangene her:

https://www.youtube.com/watch?v=Jx-C9sPasZw

 

Mange hilsner
Ane Christensen
tlf 26 12 26 29
[email protected]