Interviewpersoner søges!

Jeg er journaliststuderende og er i gang med min afsluttende bacheloropgave, hvor jeg har valgt at sætte fokus på emnet “Folk med dobbeltdiagnose der tabes i systemet.”

Jeg søger derfor personer, der vil lade sig interviewe af mig.

 

Helt konkret søger jeg følgende:

 

Pårørende til en person, der inden for de seneste par år har oplevet, at et nært familiemedlem begik selvmord som en konsekvens af, at vedkommende havde en dobbeltdiagnose. Altså både en psykisk lidelse og et misbrug. Jeg forestiller mig at du/I er påvirket af, at jeres familiemedlem blev tabt i systemet, fordi han/hun ikke fik den rette behandling, og derfor gik bort. Derfor vil jeg meget gerne høre, hvordan jeres oplevelser med det hele var, og hvad skal synes I, der skal gøres, så man undgår, at lignende forekommer i mindre grad fremover?

 

Hvis du/I kunne være interesseret i at fortælle jeres historie til mig helt fortroligt, så hører jeg meget gerne fra jer.

 

PS. I skal kun kontakte mig, hvis I også giver samtykke til, at jeg må interviewe jer og bruge opgaven i en artikel, der måske skal udkomme på et medie. Det ved jeg endnu ikke. Men derfor skal I kun medvirke, hvis I virkelig også har lyst.

 

Hvis det lyder som noget for jer, så kan jeg kontaktes på følgende måder:

Telefon: 28 25 49 34

Mail: [email protected]

 

Bedste hilsner
Niels Nedergaard
Journaliststuderende