HASTER – Vil du hjælpe en journaliststuderende i morgen onsdag eller torsdag?

Adam siger tak for hjælpen. Det lykkedes at skabe kontakt med flere, der gerne vil deltage.

 

Jeg studerer journalistik på Journalisthøjskolen i Aarhus og skal lave en historie under overskriften ‘Når livet gør ondt.’ I den forbindelse leder jeg efter en kilde, der har lyst til at åbne op og lade sig interviewe omkring en oplevelse eller et forløb, der har voldt dem smerte.

 

Helt praktisk kommer jeg til at skulle skrive en artikel, tage et billede og lave en kort video med personen. Interviewet skal jeg foretage i morgen onsdag eller på torsdag. Jeg bor i Aarhus, men jeg rejser gerne inde for landets grænser for at mødes med kilden.

 

Hvis der er nogen spørgsmål kan jeg kontaktes på

Mail: [email protected]

Tlf.: 60841363

 

Jeg håber at høre fra dig!

 

På forhånd tak

Med venlig hilsen

Adam