Har du mistet en kæreste som ung?

Trine Hørlyck Bech fra DR Aarhus takker for de mange henvendelser. Trine fortæller, at de har fundet tre unge, der gerne vil medvirke.

 

 

I øjeblikket arbejder DR på en artikelserie til dr.dk om personer, der har prøvet at miste en kæreste, da de var forholdsvis unge. Hvert år mister omkring 500 mennesker i alderen 18-35 år livet. En del af dem efterlader sig en kæreste. Med vores artikelserie ønsker vi at belyse, hvilken sorgproces man går igennem, når man som ung mister sin partner. Hvordan bearbejder man sorgen over at have mistet den person, man havde planlagt fremtiden med? Hvordan navigerer man i et ungdomsliv med fester på studiet, når man selv er i sorg over at have mistet? Hvad bliver ens syn på kærligheden og det eventuelt at skulle finde en ny partner?

 

Den slags vil vi gerne tale om. Undersøgelser viser, at otte ud af ti efterladte savner, at deres omgivelser taler med dem om den person, de har mistet. Ligesom flere unge, der har prøvet at miste en kæreste, fortæller, at de har følt sig alene med sorgen, fordi der er ret få jævnaldrende at spejle sig i. Blandt andet derfor finder vi det væsentligt at kaste lys over dette emne.

 

Så har du oplevet at miste en kæreste, da du selv var mellem 16 og 32 år, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte journalist Trine Hørlyck Bech på [email protected] eller 21 16 87 76.

 

Vi er helt indforståede med, at dette er et følsom emne, og derfor er du naturligvis velkommen til at kontakte os til en helt uforpligtende snak, så uddyber vi, hvad projektet går ud på. Derfra kan du tage stilling til, om du ønsker at medvirke.