Gruppeønske i Region Nordjylland – Aalborg

Fra Marie, der bor i Aalborg har NEFOS fået denne mail. Vi vil gerne bakke hendes initiativ op.

 

Jeg er en kvinde på 32 år, og mor til en lille pige på godt et år. Min mand begik selvmord for 1,5 år siden. Hvis du har oplevet noget lignende, har små børn og er efterladt til ægtefælles/kærestes selvmord og har lyst til at mødes og snakke, så kontakt NEFOS, så formidler de det videre.

 

Jeg kunne på sigt godt tænke mig at danne en gruppe, gerne med NEFOS som gruppeleder. Jeg har lyst til at være i en gruppe og i et rum hvor der kan tales om alt omkring det at miste, men hvor der også er en tryg atmosfære og en gensidig respekt.

 

Er du interesseret, så ring til NEFOS på 6312 1226 eller skriv til [email protected]

 

Læs mere: https://www.nefos.dk/samtalegrupper/samtalegrupper-efterar-2018