Gratis psykoterapi til ældre efterladte hos Det Nationale Sorgcenter

 

Det Nationale Sorgcenter tilbyder gratis psykoterapi til efterladte over 65 år med komplicerede sorgreaktioner. De første klienter har afsluttet forløbet, og der er nu åbent for flere klienter.

 

Hvis du selv er efterladt, eller du kender til efterladte som har mistet en partner eller et barn for over et halvt år siden og som oplever vedvarende og komplicerede sorgreaktioner, så kan du henvise dem til Det Nationale sorgcenter.

Udfyld venligst kontaktformularen på denne hjemmeside eller indtal dine oplysninger på telefon:  40 566 766

Behandlingstilbuddet bliver fulgt tæt af forskere fra Aarhus Universitet, som en del af et forskningsprojekt.

 

Det fortæller tidligere klienter om forløbet:

 

”Forløbet har fået mig til at tænke mine tanker til ende og sætte ord på mine følelser. Det har hjulpet mig meget, og jeg forstår min sorg bedre”, fortæller Janni Larsen som mistede sin mand. 

 

Yvonne Hvidhjelm, som også mistede sin mand, fortæller: ”Inden jeg startede i terapi fyldte sorgen rigtig meget, og det var svært at komme ud af den. Jeg kunne pludselig begynde at tude uden, at jeg vidste hvorfor. Sorgen fylder ikke så meget mere. Nu er det mere de glade oplevelser jeg havde med Lars, der fylder.” 

 

På vegne af Det Nationale Sorgcenter 

Projektleder Morten Hedelund, autoriseret psykolog 

På vegne af forskningsgruppen fra Aarhus Universitet

Projektkoordinator Katrine B. Komischke-Konnerup, psykolog, Ph.d.-studerende

Forskningsenhedsleder Maja O’Connor, autoriseret psykolog, Ph.d.