Er du forældre til en søn eller datter, som har taget sit eget liv?

 

Er du forældre til en søn eller datter, som har taget sit eget liv? Og har du lyst til at fortælle om dit barn til en bog? Alderen på den afdøde er ikke afgørende.

 

Jeg mistede min 16-årige søn til selvmord i 2018. Jeg har nu lyst til at prøve at få udgivet en bog, som skal være fyldt med historier om de liv, som rummede så meget andet end blot tristhed. Det skyldes, at jeg selv oplever, at mange forestiller sig, at alt der går forud for et selvmord har været den rene elendighed. Der må selvfølgelig også godt være plads til det triste i din fortælling. Det vigtigste for mig er den autentiske og nærværende fortælling om vores børn, deres liv og deres valg.

 

I det hele taget er jeg optaget af at oplyse og bringe flere nuancer til emnet selvmord. Så vores liv som pårørende kan blive en smule lettere, trods vores store sorg og savn.

 

Jeg kan ikke love, at bogen bliver udgivet, men jeg har tidligere skrevet og udgivet bøger om erhvervspersonligheder. Har du lyst til at tale nærmere om eventuel deltagelse, er du velkommen til at kontakte mig. Den rent praktiske afvikling af interviews bliver planlagt ud fra, hvor du bor (jeg bor i Egå ved Aarhus), hvornår det er trygt at mødes fysisk og naturligvis også af, om der er nok, der melder sig. Jeg forestiller mig ét kapitel til hver historie og ca. 10 kapitler i alt.

 

Kontakt forfatter og foredragsholder Mai Bakmand,

[email protected]

telefon 2154 9760