Efterlysning – Vil du hjælpe med et projekt om Ludomani?

 

Vi har modtaget mail fra Thomas Christenson og Nynne Sille Hansen der arbejder for kommunikationsbureauet &Co. De skriver:

 

“Vi søger efterladte, der vil være en del af et projekt, der sætter fokus på et stigende problem med Ludomani blandt unge, og de fatale konsekvenser det kan have”.

 

Vi samarbejder med Center for Ludomani på en kommunikations-indsats, som har til formål at skabe opmærksomhed på ludomani, som desværre er et større og større problem blandt unge, men som desværre ikke tages så alvorligt, som det reelt er.

 

Vi har en ide til hvordan vi ved at bruge navne på mennesker som har taget eget liv som følge af ludomani, som vil skabe stor opmærksomhed på sagen.

 

Vi er klar over at selvmord er en hård yderste konsekvens af ludomani, men vi tror på at det er i kontrasten til nutidens holdning og useriøse omgang med ludomani, som kan give emnet det rette fokus og ændrer opfattelse af ludomani, og forhåbentlig for nogle til at tage kontakt til Centeret for Ludomani og dermed i sidste ende forhindre, at nogen tager deres eget liv.

 

Derfor søger vi familier eller pårørende, til afdøde der har taget deres eget liv pga. ludomani, og som kunne være interesseret i at dele deres historie. Eller tillade at vi bruger navnet på deres afdøde?

 

Hvor meget man ønsker at være involveret er 100% op til jer. Man skal have lyst til, at sætte fokus på dette voksende problem.

 

Man kan henvende sig til Nynne Sille Hansen på telefon 51541618 eller på email: [email protected] hvis man vil høre mere om projektet.

 

De bedste hilsner
Thomas & Nynne