Efterlysning til bachelorprojekt: Leder ludomani til selvmord?

 

Mit navn er David og jeg er journaliststuderende. I mit bachelorprojekt arbejder jeg på en artikelserie omkring ludomani-relaterede selvmord. I Storbritannien anslås det, at der hver dag er mindst én person, som begår selvmord som følger af spilafhængighed, men vi kender ikke til antallet i Danmark.

 

Hver tredje person, der søger behandling mod ludomani har haft tanker om selvmord, og den gennemsnitlige person i behandling har levet med sin ludomani i fire år, før de søger hjælp. Derfor kan der være mange, som aldrig når at få den hjælp, de har brug for.

 

Så jeg vil meget gerne høre fra efterladte, der kan genkende, at pengespil har været en årsag til selvmordet. Det vil være en stor hjælp til at belyse et problem, som vi ikke kender ret meget til i Danmark.

 

Hvis du kunne tænke dig at medvirke til en artikel, kan jeg kontaktes på mail: [email protected] eller telefon: 5055 1520. Du er også meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale om historien.

 

Med venlig hilsen

David Skaanning