Efterlysning – Hjælp til Dagbladet Holstebro

Hej,

 

det virker så ufølsomt bare at skrive følgende (sådan må det ikke opfattes): Men jeg vil gerne lave en artikelserie om selvmord – med et særligt fokus på dem, der står tilbage.

 

Selvmord er et emne omgivet af tabu, og noget der ofte “ses ned på”, fremfor hvis man var død på anden vis. Men hvorfor skal det være sådan? Mit håb med artiklerne er i stedet at få noget åbenhed om emnet samt at beskrive den verden, de efterladte befinder sig. Det skal ske via portrætter af flere personer.

 

Jeg er journalist ved Dagbladet Holstebro, og er derfor desværre underlagt et krav om geografi: De personer, jeg søger, skal gerne bo eller have arbejdsmæssig eller anden tilknytning til Holstebro, Struer eller Lemvig kommuner.

 

Jeg håber på, at du/I vil hjælpe med at afmystificere noget af den måde, vi italesætter selvmord på. I så fald er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 2545 6978 eller [email protected]

 

Venlig hilsen

Palle Hyldahl Brændsgaard

 

—-

 

Med venlig hilsen

 

Palle Hyldahl Brændsgaard

Journalist, Dagbladet Holstebro

2545 6978

[email protected]

Kirkestræde 1-3 . 7500 Holstebro