Efterlysning fra forfatter Bo Østlund

Som forfatter, journalist og søn af en far, som tog sit eget liv, da jeg var ung, har emnet altid interesseret mig meget.

 

Og jeg har forsøgt – og forsøger stadig i en alder af 61 – at gøre en forskel som frivillig på Livslinien.

 

Da der ikke findes meget litteratur – og slet intet nyere – med og om pårørende til personer, som har begået selvmord, som andre kan spejle sig i og bruge i deres eget sorgarbejde, har jeg i flere år overvejet at kaste mig over dette vigtige arbejde, og nu nærmer tiden sig.

 

Derfor søger jeg pårørende og efterladte, som har lyst til at deltage i et bog- og videoprojekt.

Hvis du har lyst – og vil vide mere – så send en mail til mig på: [email protected] med din kontakt-info og fortæl gerne på 10 linjer om din egen baggrund som efterladt.

 

Jeg skal samtidig af hele mit hjerte takke for alle de henvendelser, som jeg allerede har modtaget fra personer, som gerne vil deltage. Jeg er dybt taknemmelig for jeres støtte, åbenhed og hjælp.

Jeg hører imidlertid gerne fra flere i alle aldre og af begge køn – og jeg vil ikke mindst gerne høre fra mænd og unge.

 

Jeg er i øjeblikket ved at søge fondsmidler til dette omfattende og vigtige projekt – og jeg vender tilbage i løbet af efteråret til jer alle, når brikkerne falder mere på plads.

 

Lidt om mig selv

 

 

Jeg har været journalist i mere end 40 år, og jeg har siden årtusindskiftet udgivet mere end 20 bøger – alle om og med mennesker.

De seneste to var samtalebøgerne ‘Modne Mænd’ fra 2016 og ‘Modne Kvinder’ fra 2017 udgivet på mit eget forlag Heatherhill med 48 kendte danske mænd og kvinder over 50. Mit næste værk – ‘Jeg var engang’ – udkommer den 5. oktober 2018.

 

Du kan se en film om bogen her: https://vimeo.com/278711212

 

Du kan også læse mere om mig og mine bøger på min hjemmeside: www.booestlund.dk

Jeg håber at høre fra dig.

 

De allerbedste og varmeste sensommerhilsner

 

Bo Østlund 

Forfatter, journalist, forlægger & video-dokumentarist