EFTERLYSNING fra dagbladet JydskeVestkysten

Vi ønsker på dagbladet JydskeVestkysten at sætte stort fokus på selvmord – herunder pårørende og efterladte. Vi er ambitiøse omkring projektet og vil arbejde grundigt med emnet. Der er således flere måneder til, at vi planlægger at bringe den første artikel.

 

Ovenstående er vigtigt for os at understrege. Vi er ikke ude på at lave hurtige sensationshistorier, men vil derimod lave personlige fortællinger – og alt kommer til at foregå på kildernes – jeres – præmisser.

 

Vores udgangspunkt for projektet er, at ethvert selvmord er et selvmord for meget. Og enhver personlig historie i forbindelse med et selvmord er værd at fortælle. Vi tror på, at dette kan være med til at nedbryde selvmord som tabu – og dermed forhåbentlig også forebygge andre selvmord.

 

Derfor vil vi gerne tale med så mange pårørende som muligt. Så hvis du har lyst til at stå frem, må du meget gerne kontakte os ved at sende en mail til [email protected]. Du får lov til at gennemlæse og godkende alt, der bliver skrevet. Det kommer til at foregå på dine præmisser og på de betingelser, som du føler dig tryg ved.

 

JydskeVestkysten dækker følgende kommuner. Varde, Esbjerg, Vejen, Billund, Kolding, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg, Tønder og Fanø. Har din historie relation til et af disse områder, vil vi meget gerne høre fra dig.

 

Har du lyst til at fortælle din historie, eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt.

 

Med venlig hilsen

 

Jonas Kristensen
Journalist
JydskeVestkysten