Efterlysning – Vil du hjælpe to journaliststuderende med eksamensprojekt?

Hej alle,

 

Jeg hedder William Rønfeldt Kristensen, og jeg er journaliststuderende på Syddansk Universitet. Min medstuderende Karen Klærke og jeg skal i starten af det nye år lave vores eksamensprojekt i tv. Vores tv-indslag omhandler supermarkeders lemfældige omgang med smertestillende håndkøbsmedicin, hvor assistenten bag kassen ofte sælger flere pakker end det tilladte. Man må kun sælge én pakke smertestillende som fx Panodil pr. kunde.

 

Grunden til, at man har denne regel, er, at det mindsker antallet af tilfælde, hvor folk har brugt disse piller som et middel til selvmord.

 

Vi leder derfor efter en case, der kan vise alvoren i, at man overholder disse regler som supermarked. Vi leder efter en person, der har forsøgt selvmord med Panodiler eller lignende medikamenter. Vores case kan også være en efterladt/efterladte, der står tilbage efter, at en de har nært har begået selvmord med Panodiler eller andet håndkøbsmedicin.

 

Interviewet må kun foregå i vores eksamensuge, som løber 3. januar til 10. januar. Geografisk placering er ligegyldig, vi kører gerne langt for at snakke med jer, tidspunkt på døgnet er også underordnet.

 

I kan kontakte min medstuderende eller jeg på følgende kontaktoplysninger:

 

William:

mail: [email protected]
Tlf.: 30 35 95 36

 

Karen:

Tlf.: 20 95 66 73

Hvis I har spørgsmål til indslaget, historien eller jeres eventuelle rolle i dette, skal I endelig slå på tråden eller sende en mail. 🙂

 

Vi håber at høre fra jer.

 

Kærlig hilsen

Karen Klærke og William R. Kristensen