Efterlysning – Cases til program DR2 – Når kærlighed dræber

Jeg er journalist, og i gang med et program til DR2, der skal handle om – når kærlighed dræber. I programmet vil der både være cases omhandlende drab, men muligvis også selvmord. Jeg ved og forstår det er et følsomt emne, og jeg håber det ikke er for anmasende en forespørgsel.

 

 

Der er ingen statistik på området, men flere fremhæver, at mange selvmord også kan skyldes et knust hjerte – enten en ulykkelig forelskelse eller at ens partner er gået fra én. Derfor leder jeg efter pårørende til mennesker, hvor det kan have været en af grundene, som kunne have lyst til at tale med mig, og overveje at dele deres historie.

 

Programmet vil ud over cases også indeholde interviews med eksperter, der forklarer hvad vi ved om mekanismerne, strukturerne og forskningen bag – og hvordan man kan forebygge.

 

Programmet skal behandle emnet på en seriøs, nuanceret og lødig måde – og beskrive de mekanismer, der ligger i os som mennesker, hvordan man forstår så uforståelige begivenheder – og lever med dem – og hvad man skal være opmærksom på for at forhindre lignende situationer i at ske.

 

I første omgang vil jeg bare gerne tale helt uden for referat og fortroligt til baggrund.

 

Håber at høre fra jer,
Bedste hilsner

Ingeborg Lohfert Haslund-Vinding

mail: [email protected]

tlf. 20321090