DR2 søger medvirkende til nyt tv-program

 

Kære alle,

 

Mit navn er Oskar Enemark, og jeg er journalist på DR2. Vi er ved at lave et nyt tv-program – der kommer til at omhandle og sætte fokus på folk, der har oplevet traumer og deres bearbejdelse af sorgen. Vores vært på programmet er Daniel Rye, som har siddet 13 måneder som gidsel hos Islamisk Stat i Syrien. Daniel har selv oplevet nogle af de mest forfærdelige ting, man kan forestille sig – og programmet går i al sin helhed ud på, at Daniel vil besøge folk, der har oplevet et traume eller noget meget svært og snakke med dem om, hvordan de er kommet videre, har bearbejdet deres sorg, og hvordan traumet har påvirket dem og naturligvis vil forsøge at spejle sine oplevelser, så det måske kan hjælpe dem begge.

 

Vi ved, at det her kan være et meget følsomt emne, så det er også noget, vi behandler med stor respekt. Og derfor forstår vi udmærket et nej tak og vil ikke lægge pres på noget eller nogle. Men til programmet er vi i gang med at lede efter folk, som Daniel kan besøge og snakke med. Og det er derfor, jeg skriver til jer nu. Mit håb er, at nogle af jer kunne have lyst til at tale med os – det er naturligvis helt uforpligtende, og selvom man sender en mail eller en besked, så er man ikke fanget eller låst af noget. Men i første gang, at I har lyst til at fortælle jeres historie til os.

 

Vi er klar over, at det her er rigtig svært for mange, og det har vi naturligvis stor respekt for. Vi vil ikke på nogen måde presse på, men snarere høre, om nogle har lyst til at snakke med os. I første omgang bare i telefonen eller på mail, og så kan de få lov til at høre mere om vores projekt og vores tanker.

 

Jeg håber at høre fra nogle af jer.  Jer er at træffe både dag og aften.

 

Alt godt,

Oskar

___________________________

Oskar Enemark Sørensen

Journalist, DR Livsstil&Fakta

Tlf: 22 88 15 91

Mail: [email protected]