Artikel om Walk & Talk

 

Den 17. januar bragte Fredericia Dagblad et interview med Karin Christiansen om Walk & Talk for efterladte efter selvmord. Artiklen har overskriften: Kun ved at snakke bliver knuden i maven mindre.

 

I artiklen fortæller Karin om, hvor godt det har været for hende at være med i Walk & Talk: “Det er bare rigtig godt at møde andre i samme båd. Alle de svære spørgsmål kan man vende med ligestillede. Det er de spørgsmål, man ikke snakker med familien om.”

 

Sammen med to andre kvinder startede Karin Christiansen i 2017 Walk & Talk i Fredericia, et lokalt tilbud under Landsforeningen for efterladte efter selvmord. På grund af manglende tilslutning lukkede tilbuddet ned i november 2019.

 

Nu prøver Karin Christiansen og Helle Damm-Henriksen at starte Walk & Talk op i Vejle. De gik den første tur i går søndag d. 24. januar, der var fin tilslutning til turen. De går igen søndag d. 21. februar kl. 10.30.

Link til artiklen i Fredericia Dagblad 17.01.2021: https://frdb.dk/artikel/kun-ved-at-snakke-bliver-knuden-i-maven-mindre

 

Landsforeningen for efterladte efter selvmord har tilbud om Walk & Talk følgende steder:

Odense – se opslag: Walk & Talk – Odense – Efterladte.dk

Vejle – se opslag: Walk & Talk – Vejle – Efterladte.dk

København – se opslag: Walk & Talk – Frederiksberg Have – Efterladte.dk

Næstved – se opslag: Walk & Talk – Næstved – Efterladte.dk

Thisted plejer at have 2 – 3 Walk & Talk hen over sommeren

 

Tilmelding er ikke nødvendig. Afstandskrav, af-spritning mm. overholdes. Blive vi mere end 5, så opdeler vi os i mindre grupper.

 

Har du lyst til at være med til at starte Walk & Talk op i dit lokalområde, er du velkommen til at kontakte os, enten via mail: [email protected] eller ring til formand Ellen Bæk, tlf. 2423 4475.

 

Følg vores tilbud på hjemmesiden: Efterladte.dk

eller Facebook: Efterladte efter Selvmord | Facebook

 

Venlig hilsen

Landsbestyrelsen