ALLE GODE TING; En humoristisk forestilling om depression og selvmord – København

 

EN KOMEDIE – TRODS ALT!

Få en overraskende teateroplevelse der med gribende humor husker os på det vidunderlige ved livet.

 

Is, at forelske sig, hængekøjer, lugten af gamle bøger, fuglesang, mig! Sådan lyder nogle af tingene på den liste, en ung dreng begynder at lave til sin mor. Listen over alle gode ting. Han efterlader sedlen på hendes hovedpude, efter hun endnu en gang har været indlagt med depression. Som voksen fortæller han os, hvordan listen har fået sit eget omfattende liv.

 

ALLE GODE TING er en humoristisk forestilling om noget så umorsomt som depression og selvmord. Oplev skuespiller Frank Thiel, når han bogstaveligt talt sammen med publikum gør hver aften til en enestående oplevelse.

 

På udvalgte dage udvides forestillingen med en 2. del. Under navnet EN EKSTRA GOD TING kan du opleve komponist og musiker Frans Bak, når han med udgangspunkt i projektet ”Sange til min mor” synger med publikum og inviterer gæster til samtale og sang. Du kan også opleve organisationen Børn, Unge & Sorg eller forfattere fra forlaget Gyldendal dele deres viden på området. Alt sammen med det formål at nedbryde den tavshed og de tabuer, der ofte er forbundet med selvmord og psykisk sygdom.

 

Du kan læse mere om forestillingen på Nørrebro Teater og købe billetter her: https://www.nbt.dk/forestillinger/alle-gode-ting/

 

Til januar/februar gæstespiller den på Odense Teater, måske det passer bedre:

https://www.odenseteater.dk/forestillinger/alle-gode-ting