Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagscafé og oplæg med Jannie Didia – Aalborg

23. september 2018 kl. 12:30 - 17:00

Lokalkreds Nordjylland inviterer til søndagscafé med Jannie Didia – med oplæg og øvelser.

 

Om Jannie Didia: Jannie har en 4-årig uddannelse som psykoterapeut og coach fra ID-Academy og haft egen praksis samt afholdt kurser, foredrag, workshops mm siden 2004. Hun har yderligere uddannelse og kurser inden for: Meditation og Mindfulsness, Chok – Traumer, Sorg, Familieopstillinger, Parterapi, Theraplay. Hun er tilknyttet Dansk Flygtningehjælp som psykoterapeut, underviser, supervisor mm i arbejdet med traumatiserede flygtninge. Læs mere: http://www.janniedidia.dk/

 

Søndagscaféen starter kl. 12.30, hvor vi er vært ved en let anretning. Derfor vil vi gerne have din tilmelding – senest den 14. september – mail: [email protected] eller mobil: 2423 4475

Arrangementet er gratis, alle er velkomne!

 

Frokosten er i stueetagen, herefter får vi på 1. sal. I løbet af eftermiddagen vil der blive serveret kaffe/te med lidt sødt.

Ellen Bæk byder velkommen.

Herefter står Jannie Didia for  eftermiddagen. Jannie skriver følgende:

 

At miste et menneske man elsker er svært. Især når døden kommer efter egen beslutning, vil det præge os i livet fremover. Skiftende følelser vil komme og gå.

Smerten kan ind i mellem være så overvældende, at man synes man ikke kan holde det ud. Og sammen med sorgen og smerten kan der være mange andre følelser som savn, vrede, frustration, svigt af både dig og personen.
At klare daglige opgaver, at være sammen med andre, at være alene med sig selv, der er mange ting, der kan synes uoverskuelige. Mange følelser vil være aktiveret.

Vi kan være med følelser på to måder:

Vi kan være vores følelse: Så er vi sorgfuld, vred, frustreret. Så er vi oftest fyldt helt op af følelser, helt opslugt af vore følelser. Vi er følelsen.

Eller vi kan have en følelse: Så har vi en sorg, en vrede, en ked-af-det-hed, en frustration. Når vi har en følelse er vi mere end følelsen. Dvs. vi ved af, at vi har følelsen, men vi ved også, at vi er mere end det.

Umiddelbart kan forskellen være svær at opdage. Men den er faktisk utrolig stor. Nogle gange er vi en følelse, andre gange har vi en følelse.

Denne dag vil jeg på en meget nem og forståelig måde skabe forståelse for, hvordan alle disse følelser påvirker vores hjerne og krop, og hvordan dette har indflydelse på vores liv og reaktions- og tænkemåde. Kroppen har sit eget sprog, som kan fortælle os rigtig mange ting om, hvordan vi har det. Når du får en forståelse for og en større bevidsthed på kroppens signaler, bliver du mere bevidst om, at de følelser du føler og som kan være så stærke, at de kan virke skræmmende, faktisk kan være dig en stor hjælp.

For når du har denne kontakt til krop og bliver mere bevidst om dine tanker og følelser, har du mulighed for at have større indflydelse på dine tanker og dermed dine følelser. Det vil ikke fjerne dine følelser, men det vil kunne skabe en forandring i din oplevelse af følelserne.

Dagen vil bestå af både oplæg og øvelser, som du nemt kan integrere i dit liv, og dermed skabe en kærlig og omsorgsfuld bevidsthed, som kan hjælpe dig i din hverdag. Hav ikke alt for stramtsiddende tøj på, da vi vil arbejde blidt med kroppen og åndedræt.

Kl. 17.00 – Farvel og tak for i dag

 

For yderligere information og tilmelding:

Ellen Bæk

[email protected]

Mobil: 2423 4475

Detaljer

Dato:
23. september 2018
Tidspunkt:
12:30 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

De Frivilliges Hus Aalborg
Hadsundvej 35
Aalborg, 9000
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Lokalkreds Nordjylland
Phone
2423 4475
Email
nordjylland@efterladte.dk
Se Arrangør hjemmeside