Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Mindegudstjeneste – København

10. september kl. 19:30 - 21:30

Den årlige Verdensdag (WHO) vedrørende selvmord og forebyggelse markeres i år ved Sankt Johannes Kirke, Blegdamsvej 1, Nørrebro tirsdag den 10. september kl. 20.00 – Der er lystænding kl. 19.30

Program:

I Kirkehaven uden for kirken bliver der tændt 150 stearinlys – et for hvert menneske vi forrige år mistede ved selvmord i Region Hovedstaden.

Herefter samles vi i kirken til musik, sang, refleksion og bøn. Vi slutter aftenen af med kaffe og te og mulighed for at tale med frivillige samt præster fra Simeon-Sankt Johannes Sogn.

Hvert år begår alt for mange mennesker selvmord. Det er ikke noget, vi kan læse om i medierne, for det er en af de ting, man er bange for faktisk kan ”smitte”. Men i kirken taler vi om det – og her er plads til, at efterladte kan mødes og tale om deres døde med hinanden og med frivillige fra NEFOS (Netværk for selvmordsramte) samt Landsforeningen for efterladte efter selvmord. Sorgen ved selvmord er af helt særlig karakter. Derfor har pårørende, der har mistet ved selvmord, brug for at mærke at de ikke er alene med de mange svære og ofte blandede følelser.

Nærmere Information: Sognepræst Marie Jacobsen Damm, tlf. 2177 1475, mail: [email protected]

Formålet med samarbejdet er at give efterladte og andre plads til at mindes dem, de har mistet ved selvmord.

Detaljer

Dato:
10. september
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Sankt Johannes Kirke
Blegdamsvej 1A
København N, 2200 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Landsforeningen
Telefon
2423 4475
E-mail
info@efterladte.dk
Se Arrangør hjemmeside