Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mindegudstjeneste – Brahetrolleborg

10. september kl. 10:30 - 13:00

Verdensdagen for selvmordsforebyggelse markeres søndag d. 10. september med en højmesse i Brahetrolleborg kirke kl. 10.30 ved sognepræst Ole Buhl Nielsen.

Traditionen tro markerer vi sammen årets internationale selvmordsforebyggelsesdag ved at mindes og ære dem, vi har mistet for nylig og for længe siden. Vi tænder lys for dem som valgte livet fra i 2022 på Fyn, efterladte kan tænde et lys for vores mistede.

Gudstjenesten afholdes for at støtte de mange efterlevende, der skal leve deres liv med den smerte det er, at have mistet som følge af selvmord. Gudstjenesten er både for de, som ønsker at vise deres sympati med de efterlevende og for de efterlevende.

Efter højmessen vil der være mulighed for kaffe/te i sognehuset. Repræsentanter fra Landsforeningen for efterladte efter selvmord – Lokalkreds Fyn vil være til stede og vil kort fortælle om deres tilbud på Fyn. Derefter vil der være mulighed både for en fælles samtale under ledelse af Ole Buhl Nielsen og for at tale individuelt med foreningernes repræsentanter. Vi forventer at slutte senest kl. 13:00.

 

Detaljer

Dato:
10. september
Tidspunkt:
10:30 - 13:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Brahetrolleborg Kirke
Reventlowsvej 1 P, Korinth
Fåborg, 5600
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Lokalkreds Fyn – John
Phone
2521 9109
Email
john-vita@kalnet.dk
Se Arrangør hjemmeside