Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mindegudstjeneste – Aalborg

10. september 2023 kl. 16:30 - 19:00

MINDEgudstjeneste i Klosterkirken søndag d. 10. september 2023 kl. 16.30 ved sogne- og sygehuspræst Henriette Pedersen

 

Traditionen tro markerer vi sammen årets internationale selvmordsforebyggelsesdag ved at mindes og ære dem, vi har mistet for nylig og for længe siden. Det sker søndag d. 10. september kl. 16.30 i Klosterkirken – indgang fra C. W. Obels Plads – ved en gudstjeneste forestået af sogne- og sygehuspræst Henriette Pedersen.

Gudstjenesten afholdes for at støtte de mange efterlevende, der skal leve deres liv med den smerte det er, at have mistet som følge af selvmord. Gudstjenesten er både for de, som ønsker at vise deres sympati med de efterlevende og for de efterlevende.

Efter gudstjenesten vil der være mulighed for at få en forfriskning og en snak i Budolfi kirkes krypt. Repræsentanter fra Landsforeningen for efterladte efter selvmord og NEFOS (Netværk for selvmordsramte) vil være til stede og vil kort fortælle om deres tilbud i Nordjylland. Derefter vil der være mulighed både for en fælles samtale under ledelse af Henriette Pedersen, og for at tale individuelt med foreningernes repræsentanter. Vi forventer at slutte senest kl. 19:00.

 

Detaljer

Dato:
10. september 2023
Tidspunkt:
16:30 - 19:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Klosterkirken – Aalborg Kloster
Klosterjordet 5
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Landsforeningen
Telefon
2423 4475
E-mail
info@efterladte.dk
Se Arrangør hjemmeside