Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med ME AND MARIA – Hjørring

14. december 2022 kl. 19:00 - 21:00

Sange der tænder lys i mørket 

Kom med til en stemningsfuld koncert med den danske duo, ME AND MARIA, onsdag d. 14. december i Frivilligcenter Hjørring i Caféen (Frivillighedens huse). Oplev blide, eftertænksomme melodier og tekster, der kan gøre én helt blød om hjertet. Der er gratis entré. Det bliver en koncert, der tænder lys i decembers mørke og giver “Strejf af fred”, som duoens seneste album hedder.

Til denne helt særlige koncert fortæller de også dybe, ærlige og rørende historier fra deres oplevelser i psykiatrien, både som musikere og pårørende.

Lyt til musikken her:
https://www.youtube.com/c/MEANDMARIA

Det er to engagerede musikere, der lægger vejen forbi Hjørring, og nogle kender måske allerede duoen fra “Go’Morgen Danmark” eller fra “Lys på den lukkede” på DR1. Johannes Pehrson og Maria Anna Rosenberg har siden 2016 spillet deres smukke, melankolske danske sange over hele landet og udgivet fire albums.
I 2018 besluttede de at udvide med koncerter i psykiatrien for indlagte. De ville gerne spille musik til mennesket bag sygdommen.

Landsforeningen for Efterladte efter Selvmord har arrangeret koncerten, og de glæder sig til at give alle en nærværende oplevelse.

“Vi er så glade for, hvor megen opmærksomhed, der er begyndt at være på musik og kreativitet i psykiatrien. Vi har haft nogle fantastiske oplevelser, når vi har spillet koncerter for både indlagte og pårørende, og vi glæder os meget til at skulle spille i Hjørring igen,” smiler sanger og bassist Johannes.

Alle er velkomne!

Der er gratis entré! HUSK tilmelding senest søndag 11. december kl. 18.00 via NemTilmeld: https://efterladte.nemtilmeld.dk/221/

Koncerten begynder kl. 19:00. Der vil være en kort pause.
Der kan købes øl/vand, kaffe/te og kage i Caféen.
Dørene åbnes en time før.

For spørgsmål kontakt Ellen Bæk, tlf. 2423 4475, mail [email protected] 

Vel mødt og venlig hilsen

Landsforeningen

 

Detaljer

Dato:
14. december 2022
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Frivillighedens Huse – Forsamlingsbygningen
Østergade 9A
Hjørring, 9800
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Landsforeningen
Telefon
2423 4475
E-mail
info@efterladte.dk
Se Arrangør hjemmeside