Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med Me and Maria – Brahetrolleborg Kirke

10. september 2022 kl. 15:30 - 18:00

I anledning af Verdensdagen for Selvmordsforebyggelse inviterer Efterladte efter Selvmord – Lokalkreds Fyn og Brahetrolleborg Kirke til koncert med Me and Maria og vi tænder et lys for vore kære

Lørdag den 10. september 2022 klokken 15.30 – 18.00 i Brehetrolleborg Kirke, Reventslovwsvej 1 P, Korinth, 5600 Fåborg

Me and Maria skriver om koncerten:

Sange der tænder lys i mørket 

Kom med til en stemningsfuld koncert med den danske duo, ME AND MARIA, d. 10. september i Brahetrolleborg kirke tæt på Faaborg. Oplev blide, eftertænksomme melodier og tekster, der kan gøre én helt blød om hjertet 

Tag en stund til ro og eftertænksomhed og nyd de hjerteåbnende sange fra duoens seneste album “Strejf af fred”, som emmer af nærvær og inderlighed. Der er en skrøbelighed i både vokal og det melodiske basguitarspil, som virker afvæbnende.

Der er gratis entré og alle er velkomne!

Reservér en siddeplads via link: place2book.com/da/sw2/sales/ntj6c29v0q

Til denne helt særlige koncert fortæller de også dybe, ærlige og rørende historier fra deres oplevelser i psykiatrien, både som musikere og pårørende.

Lyt til musikken her: https://www.youtube.com/c/MEANDMARIA

Det er to engagerede musikere, der lægger vejen forbi Faaborg, og nogle kender måske allerede duoen fra “Go’Morgen Danmark” eller fra “Lys på den lukkede” på DR1. Johannes Pehrson og Maria Anna Rosenberg har siden 2016 spillet deres smukke, melankolske danske sange over hele landet og udgivet fire albums.

I 2018 besluttede de at udvide med koncerter i psykiatrien for indlagte. De ville gerne spille musik til mennesket bag sygdommen. Idéen opstod, fordi sangerinden, Maria, selv har været pårørende og mistede sin mor til selvmord i 2011: “Selv da min mor blev meget syg, var der altid sprækker ind til den, hun egentlig var. Sprækker ind til alt det lyse, stærke og smukke; ind til mennesket bag sygdommen. Jeg så dem tit, når vi hørte musik eller var kreative sammen. Men de mange forskellige afdelinger, hvor jeg besøgte hende, oplevede jeg ikke skønhed, lys eller kreativitet omkring hende.

Jeg ville ønske, der havde været flere muligheder for at opleve de sprækker, da min mor var syg.“

Landsforeningen for Efterladte efter Selvmord – Lokalkreds Fyn har arrangeret koncerten, og de glæder sig til at give alle en nærværende oplevelse.

“Vi er så glade for, hvor megen opmærksomhed, der er begyndt at være på musik og kreativitet i psykiatrien. Vi har haft nogle fantastiske oplevelser, når vi har spillet koncerter for både indlagte og pårørende, og vi glæder os meget til at skulle spille i Faaborg,” smiler sanger og bassist Johannes.

Alle er velkomne! Der er gratis entré og koncerten begynder kl 15:30.

Efter koncerten inviterer foreningen alle koncertgæster på vin/kransekage og der er mulighed for en snak.

Dørene åbnes en halv time før.

 

Detaljer

Dato:
10. september 2022
Tidspunkt:
15:30 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Brahetrolleborg Kirke
Reventlowsvej 1 P, Korinth
Fåborg, 5600
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Lokalkreds Fyn – John
Phone
2521 9109
Email
john-vita@kalnet.dk
Se Arrangør hjemmeside