Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med ME AND MARIA – Aarhus

10. september kl. 15:00 - 18:00

I anledning af Verdensdagen for selvmordsforebyggelse inviterer NEFOS (Netværk for selvmordsramte) og Landsforeningen for efterladte efter selvmord, Lokalkreds Midtjylland – Aarhus til koncert med ME AND MARIA

Søndag d. 10. september klokken 15:00 i Kirkerummet – Aarhus Universitetshospital, Indgang A i den høje bygning midt i hospitalet. Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N. (Benyt P-plads 3, hvis du kommer i bil).

Vi fra bestyrelsen står klar til at vise vej.

 

Stemningsfuld koncert fuld af nærvær 

Kom med til en stemningsfuld eftermiddag d. 10. september i smuk arkitektur i Kirkerummet på Aarhus Universitetshospital, når den danske duo ME AND MARIA sørger for smukke sange og dybe, vedkommende tekster.

I anledning af Verdensdagen for Selvmordsforebyggelse er NEFOS (Netværket for selvmordsramte) og Landsforeningen for efterladte efter selvmord, Lokalkreds Midtjylland – Aarhus, gået sammen om at arrangere en fortællekoncert, der sætter fokus på fællesskab og rum til både håb og sorg. ME AND MARIAs seneste album hedder “Strejf af fred,” og det er foreningernes håb, at alle, der møder op, vil mærke netop det.

Til denne koncert er der plads til alle og en mulighed for at fordybe sig i smuk dansk musik og stærke, opløftende fortællinger.

Koncerten begynder kl. 15:00. Gå ikke glip af en stund til ro og fordybelse. Dørene åbnes en halv time før.

Der er fri entré, men grundet et begrænset antal pladser er der tilmelding via NemTilmeld, senest fredag d. 8. september kl. 18: https://efterladte.nemtilmeld.dk/289/

ME AND MARIA har optrådt i Go’Morgen Danmark og på DR1, hvor de har fortalt om deres projekt med koncerter i psykiatrien og deres håb for mere skønhed og lys.

Sangerinde, Maria Anna Rosenberg, mistede sin mor til selvmord i 2011, og har valgt at stå frem og fortælle om det. Tidligere i år deltog hun i Go’Aften Live og mindedes sin mor:

“Selv da min mor blev meget syg, var der altid sprækker ind til den, hun egentlig var. Sprækker ind til alt det lyse, stærke og smukke; ind til mennesket bag sygdommen. Jeg så dem tit, når vi hørte musik eller var kreative sammen. Men de mange forskellige afdelinger, hvor jeg besøgte hende, oplevede jeg ikke skønhed, lys eller kreativitet omkring hende.

Jeg ville ønske, der havde været flere muligheder for at opleve de sprækker, da min mor var syg.“ Se indslag: https://youtu.be/k6Ff_vbvjQY

Duoen har udgivet sangen “Stille sprækker”, som en hyldest til al det smukke, der gemmer sig inde bagved: https://youtu.be/FPj3bP3G6mI

ME AND MARIA består af sangerinde og keyboardspiller Maria, som på unik vis kan farve stemmen med følelser, nærvær og historier.

Hun har optrådt på teatre i Danmark og udlandet, men har siden 2017 givet sig fuldt og helt til ME AND MARIA.

Bandets andet medlem, Johannes Pehrson, er musiker helt ind i sjælen og har de sidste 12 år ikke beskæftiget sig med andet. Herigennem har han udviklet en unik spillestil på basguitar, som begejstrer, overrasker og tryllebinder. Sammen med hans evne til at komponere smukke melodier, har han skabt fundamentet for ME AND MARIAs succes.

Begge musikere glæder sig meget til at vende tilbage til Aarhus, hvor de tidligere har optrådt i bl.a. Musikhuset af flere omgange.

Musikken er tilgængelig på YouTube og alle streamingtjenester, https://www.youtube.com/c/MEANDMARIA

 

Efter koncerten inviterer foreningerne alle koncertgæster på en forfriskning. 

Repræsentanter fra Landsforeningen for efterladte efter selvmord og NEFOS vil være til stede og vil kort fortælle om deres tilbud i Midtjylland. Derefter vil der være mulighed både for en fælles samtale, og for at tale individuelt med foreningernes repræsentanter. Vi forventer at slutte senest kl. 18:00.

Detaljer

Dato:
10. september
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Kirkerummet – Aarhus Universitetshospital
Indgang A, Plan 2 - Stueetagen
Palle Juul-Jensens Boulevard 99, Aarhus N 8200
+ Google Maps

Arrangør

Lokalkreds Midtjylland – Aarhus
Phone
4043 9699
Email
aarhus@efterladte.dk
Se Arrangør hjemmeside