Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterladt efter selvmord – at finde sig selv igen i det forandrede liv – Temamøde for pårørende og andre interesserede – København

24. maj 2022 kl. 18:30 - 21:00

Møde for efterladte efter selvmord

Landsforeningen for efterladte efter selvmord vil sætte fokus på de efterladte og på foreningens arbejde. Vi afholder derfor temamøde

Tirsdag d. 24 maj, kl. 18.30 – 21.00 i Kulturhuset Islands Brygge, i lokale “Symfonien”, Islands Brygge 18, 2300 København S

Tilmelding senest 20. maj vis link: https://efterladte.nemtilmeld.dk/133/

 

Aftenens program:

Velkomst v. Tamira Snell, Landsforeningen for efterladte efter selvmord

Aftenens oplæg v. psykolog Tina Morelli Nørgaard og psykoterapeut Karin Westh Langgaard

At miste ved selvmord er en voldsom og indgribende hændelse, hvor både chok og sorg er et faktum i en længere periode. Sorg såvel som chok udfolder sig på forskellig måde hos os mennesker hver især – og der på samme tid fælles menneskelig træk i de fysiske og mentale reaktioner.

Sammen med psykolog Tina Morelli Nørgaard vil psykoterapeut Karin Westh Langgaard holde et oplæg om chokkets betydning for den nødvendige og naturlige sorgproces. Der vil være plads til, at deltagere som vil, kan dele nogle af deres erfaringer, og der vil være plads til spørgsmål.

Der serveres kaffe/te i grupper med tid til indbyrdes snak og erfaringsudveksling.

En efterladt fortæller v. Tamira Snell, Tovholder på det lokale arbejde i København. Tamira vil fortælle om en opvækst med alkoholmisbrug op til sin fars selvmord. Hun vil fortælle om sin sorgs forskellige faser og lag, om at have levet længere uden end med sin far, og om hvad det har betydet for hendes livsvalg.

Landsforeningen for efterladte efter selvmord v. Ole Specht Jensen, bestyrelsesmedlem i Landsbestyrelsen. Ole vil fortælle om foreningens formål og tilbud til efterladte efter selvmord. Herunder om at være frivillig i foreningen og foreningens tilbud på Sjælland.

Afrunding – Farvel og tak for i aften.

Alle er velkomne!

  • Til vore arrangementer møder du andre efterladte.
  • Du får mulighed for at tale og dele erfaringer med andre i en lignende situation som dig. –  I fortrolighed mellem deltagerne, naturligvis.
  • Du får mulighed for et varmt, uformelt samvær i et fællesskab, hvor selvmord ikke er tabu.
  • Det er vores erfaring, at mange er glade for at have en ven eller et familiemedlem med, så man kan tale sammen om det bagefter. Hvis du har lyst til det, er du meget velkommen.

Eventuelle spørgsmål til formand Ellen Bæk, Tlf.: 24 23 44 75, mail: [email protected]

Detaljer

Dato:
24. maj 2022
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Kulturhuset Islands Brygge
Islands Brygge 18
København S, 2300
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Landsforeningen
Telefon
2423 4475
E-mail
info@efterladte.dk
Se Arrangør hjemmeside