Årsmøde og gereralforsamling, søndag 3. marts i Odense

Landsforeningen for efterladte efter selvmord indbyder til årsmøde og generalforsamling

 

Søndag, den 3. marts 2019, kl. 10.00 i lokale 207, Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense

 

I år har vi forfatter og journalist Bo Østlund som oplægsholder – En personlig beretning.

 

Morgenkaffe/te, rundstykker og pålæg står klar fra kl. 9.00 udenfor lokalet.

Årsmødet starter kl. 10.00. Se: Indbydelsen

 

Deltagelse i årsmødet er gratis. Du må gerne formidle indbydelsen videre – alle er velkomne!
Årsmødet er en god mulighed til at høre et interessant oplæg, møde andre efterladte og udveksle erfaringer.

 

Tilmelding til Landsforeningen for efterladte efter selvmord, Tlf.: 7027 4212 eller e-mail: [email protected]
Af hensyn til planlægning og forplejning vil vi gerne have din tilmelding senest den 17. februar 2019 – men du er velkommen også hvis tilmeldingen lige er smuttet.

 

Efter årsmødet er der kl. 14.00 generalforsamling, herunder valg til bestyrelse og suppleanter. Se: Indkaldelsen

 

HUSK!

 • Vi er en frivillig forening der altid har brug for flere hænder. Vi vil meget gerne være bredt repræsenteret i hele landet.
 • Overvej om bestyrelsesarbejdet kan være noget for dig, det er både hyggeligt og lærerigt at være med i arbejdet. I nyhedsbrev december 2018 skrev Ole Specht Jensen om bestyrelsesarbejdet:
 • ”P.t. ved vi, at ét medlem ikke ønsker genvalg til bestyrelsen. – Det betyder også, at mindst én plads skal nybesættes.
  Så nu er det tid at overveje, om du vil være med til at præge foreningens videre arbejde og indsats for alle os, der er eller bliver efterladte efter selvmord.
  Selv har jeg deltaget i bestyrelsesarbejdet siden marts 2017, og det har været en god oplevelse på flere måder. Jeg har oplevet at blive del af en flok hjertevarme mennesker, som formår at få møderne til at glide på en dejlig uformel, men alligevel effektiv måde.
  Jeg fornemmer, at arbejdsopgaverne er blevet fordelt i forhold til, hvad man er bedst til, men man undergår jo også en vis faglig udvikling undervejs. Og på det helt personlige, så giver det mig en god fornemmelse at jeg, ved nu at være aktiv, kan sige tak for den hjælp jeg tidligere har modtaget af andre aktive frivillige. Så hvad med dig?”
 • Undlad ikke at gå til generalforsamling – Vi presser ikke nogen til at gå ind i bestyrelsen, det skal være noget man selv har lyst til.
 • Vil du høre mere om bestyrelsesarbejdet, er du velkommen til at kontakte bestyrelse, læs mere: http://efterladte.dk/om-os/bestyrelsen/

 

Vel mødt og venlig hilsen

Landsbestyrelsen