Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sorg og selvmord – Pernille Højmark – Odense

1. oktober 2019 kl. 19:00 - 20:30

Psyk-Info Odense inviterer til foredragsaften med Pernille Højmark

 

De fleste har oplevet at miste en person, der stod dem nær. Uanset om årsagen var selvmord, sygdom, ulykke eller alderdom, så følger der ofte en stor sorg med, som kan være svær at håndtere. Pernille Højmark har selv haft sorgen over at miste tæt inde på livet, idet hun i en alder af kun 13 år stod over for tabet af sin alkoholiske far, der havde begået selvmord.

 

Pernille Højmark fortæller om, hvordan sorg føles, hvordan påvirker den os, og hvordan skal vi håndtere den? Pernille italesætter det tabubelagte emne selvmord, da hun allerede som en ung pige pludselig skulle tage kampen med sorgen, selvbebrejdelsen og de mange spørgsmål, der følger med, når en person, man har kær, vælger at tage sit eget liv.

 

Som 21-årig blev Pernille forældreløs, da hendes mor gik bort efter tre år med sygdom. Pernille har fortalt om sit tab og sin sorg i DR-dokumentaren “Min fars farvel”, og i foredraget uddyber hun de følelser og store omvæltninger, som hun har gennemgået i sit liv som følge heraf.

 

Læs mere og tilmeld dig via: http://psyk-info.regionsyddanmark.dk/wm515884

 

Mere om sted: Auditoriet, Psykiatrisk Afdeling Odense, indgang 220 A (store p-plads ved OUH), J.B. Winsløws Vej 18, 5000 Odense

Detaljer

Dato:
1. oktober 2019
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Auditoriet, Psykiatrisk Afdeling Odense
J.B. Winsløws Vej 18
Odense, 5000

Arrangør

PsykInfo Odense
Se Arrangør hjemmeside