Vi mangler frivillige flere steder i landet

 

Som du sikkert ved, er arbejdet i Landsforeningen for efterladte efter selvmord  båret af frivillige kræfter. Vi har lokalt arbejde mange steder i landet, og vi vil også gerne have lokalt arbejde i gang nye steder. Går du med tanker om at blive frivillig i foreningen hører vi gerne fra dig. Send en mail til: [email protected]

 

Cafégruppen i Vejle: Karin, Gurli, Janne og Helle har gennem mange år været tovholdere for det lokale arbejde i Vejle, de har besluttet at stoppe ved årsskiftet. Vi får gode bevillinger fra Vejle kommune, derfor vil det være ærgerligt, hvis vi ikke kan fortsætte med tilbud i 2025. Skal der fortsat være lokalt arbejde i Vejle skal vi bruge min. 2-3 frivillige, Karin, Gurli, Janne og Helle vil gerne hjælpe nye frivillige i gang. Der er caféaften i Vejle d. 5. september, mød op og tag en snak med cafégruppen.

 

Cafégruppen i Esbjerg: Det lokale arbejde i Esbjerg blev startet op i 2023 med to frivillige som tovholdere. For at arbejdet ikke bliver for sårbart, vil vi gerne have 1-2 frivillige mere. Vi har caféaften i Esbjerg d. 3. september, mød op og tag en snak med Mona og Jytte.

 

Cafégruppen i Næstved: Der har gennem mange år været lokalt arbejde i Næstved. Sally og Anne er tovholdere, de vil gerne have et par frivillige mere med i gruppen. Der er Walk & Talk i Næstved d. 27. august, mød op og tag en snak med gruppen.

 

Nyt lokalt arbejde på Bornholm: Vi holder to temamøder i Rønne, torsdag d. 10. oktober og torsdag 5. december, for at se om der er grobund for lokalt arbejde på Bornholm. Trine har meldt sig som frivillig og vil gerne være med til at starte lokalt arbejde på Bornholm. For at arbejdet ikke bliver for sårbart, skal der være mindst 2-3 personer om det.

 

Som frivillig er du med til tilrettelægge og afvikle de lokale aktiviteter. Det er vores erfaring, at det er meget givende at være frivillig.

 

Vi stiller som krav: At du selv er efterladt efter selvmord. Det er en fordel, hvis du kender foreningen og måske har deltaget i nogle af vore arrangementer. Vores frivillige skal være medlem af foreningen.

 

Vi tilbyder: Seminar til alle vores frivillige og hjælpere lørdag d. 9. november i Vejle. Se programmet: Frivilligseminar 2024

 

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til landsformand Ellen Bæk, mobil 2423 4475, mail: [email protected]

 

Vel mødt og venlig hilsen

Landsbestyrelsen