Ledige pladser til gratis psykologisk hjælp til efterladte

 

Vi har modtaget mail fra Det Nationale Sorgcenter – Enhed for Sorgforskning ved Aarhus Universitet, de skriver:

 

Der er fortsat ledige pladser til gratis psykologisk hjælp til efterladte

Vi tilbyder fortsat 12 sessioners terapi til efterladte over 65 år med komplicerede sorgreaktioner. Terapien er evidensbaseret og tilbydes af erfarne psykologer ved Det Nationale Sorgcenter i København.

 

Behandlingstilbuddet bliver fulgt tæt af forskere fra Aarhus Universitet, som en del af et forskningsprojekt, der skal gøre os klogere på hvordan vi bedst hjælper ældre efterladte i sorg. Projektet fortsætter med at inkludere deltagere indtil udgangen af 2023. For at opnå pålidelige resultater, er vores mål at inkludere cirka 160 ældre efterladte. Vi er et godt stykke af vejen til at nå vores mål, men vi har brug for den sidste hjælp til at nå i mål. Vi håber derfor på at I vil hjælpe os med dette.

 

Hvis I kender til efterladte som har mistet for over et halvt år siden og som oplever vedvarende og komplicerede sorgreaktioner, så kan I henvise dem til Det Nationale Sorgcenter. Udfyld venligst kontaktformularen på denne hjemmeside eller indtal dine oplysninger på telefon:  33 766 799

 

Hvis I har spørgsmål eller brug for vejledning til hvem der kunne være i målgruppen, så skriv [email protected]

 

Læs mere om en tidligere klients erfaringer med tilbuddet

Ældre Sagen Medlemsbladet udgav i juni 2023 en artikel med fokus på ældre efterladte og komplicerede sorgreaktioner. Yvonne Hvidhjelm, som har modtaget vores terapitilbud, fortæller om hendes erfaringer med at gå i terapien og hvordan det har hjulpet hende med at håndtere hendes sorg. Artiklen kan findes på følgende link https://issuu.com/aldresagen/docs/medlemsblad_3-2023_web (side 23-26).

 

På vegne af

Det Nationale Sorgcenter og

Forskningsgruppen fra Aarhus Universitet

Projektkoordinator Katrine B. Komischke-Konnerup, psykolog, Ph.d.-stipendiat

Forskningsenhedsleder Maja O’Connor, autoriseret psykolog, Ph.d.