Seminar for unge efterladte 6. – 8. marts – Ledige pladser – Vil du med?

Weekendseminar fra fredag kl. 18 til søndag kl. 15 i et sommerhus på Djursland.

 

En weekend for unge efterladte i alderen 16 – ca. 28 år, hvor man kan møde andre efterladte og dele erfaringer om, hvad det betyder at miste ved selvmord.

 

Weekenden ledes af psykolog Louise Møller Schmidt og Kristina Rasmussen varetager de praktiske opgaver og hygger omkring deltagerne i løbet af weekenden.

 

På weekendseminaret vil du møde andre unge, som har mistet ved selvmord. Du vil få rum til at dele egne erfaringer og oplevelser med unge, som kan relatere til det du gennemlever og du vil få mulighed for at høre, hvordan andre håndterer deres tab og sorg.  

 

Tidligere deltagere siger om weekenden:

 

Josefine 22 år: ”Jeg kan varmt anbefale andre at tage det svære skridt og udfordre sig selv i mødet med andre om det, der er hårdt. Selvmord skal italesættes, for at vi kan sætte en stopper for det. Det hårde livsvilkår jeg har fået, vil for altid sætte sine spor, men så længe vi taler om det, tror jeg på, at vi alle er godt på vej til at leve livet, som vi, trods vores meget tungere rygsæk, skal lære at gøre igen. Det har alle mennesker fortjent”.

 

Mia 23 år: ”På grund af, at vi alle har oplevet at miste en nærtstående til selvmord, fik jeg i denne weekend en følelse af, at jeg sammen med de andre unge, kunne tale om selvmord, som var det et ”normalt” emne. Desuden var der plads til at lære hinanden at kende med hygge, gåture, brætspil og god mad. Seminaret for unge efterladte var en rigtig god oplevelse for mig – og har desuden givet mig mod og værktøjer til, hvordan jeg kan snakke med mine venner og bekendte om det at miste min far. Også om det ellers tabubelagte emne, som selvmord er. Jeg kan stærkt anbefale andre unge at deltage heri”.

 

Max 16 år: ”I weekenden på Djursland fortalte vi vores historier, lyttede på hinanden og hørte oplæg fra psykologen, der var med. Efter en lang og rigtig god dag med dette sluttede vi af med at snakke, spille spil og bare hygge. Efter at have været med til dette års weekendseminar har jeg fået nogle nye “værktøjer”, jeg kan bruge, når jeg har en såkaldt “dårlig dag”, hvor man tænker lidt mere over det, end jeg plejer. Jeg har haft en rigtig god weekend”.  

 

Læs mere i: Indbydelse 2020

Frist for tilmelding er den 19. januar 2020.

Tilmelding og evt. spørgsmål vedr. ungeseminar sker til Ellen Bæk på [email protected] eller tlf. 24 23 44 75.

 

Vel mødt og venlig hilsen

Landsbestyrelsen