Efterlysning – Selvmord i forbindelse med ulykkelig kærlighed

Hej med jer!

 

Vi er to journalister, der er i gang med en længere artikel, der skal handle om selvmord i forbindelse med ulykkelig kærlighed. Vi søger derfor pårørende til en, der har begået selvmord eller forsøgt selvmord, og som har mod på at dele sin historie.

 

Det vigtige for os, og det som vi er interesserede i at grave dybere i, er det faktum, at halvdelen af alle selvmord i Danmark kan føres tilbage til ulykkelig kærlighed. Det vil vi gerne sætte fokus på. Måske kan det hjælpe nogle, der står i en uoverskuelig situation som følge af et knust hjerte, at de får følelsen af, at de langt fra er alene. Derfor skal et knust hjerte eller ulykkelig kærlighed på en eller anden måde have spillet en rolle ved det selvmord, du har måske har haft tæt inde på livet.

 

Projektet skal blive til en længere artikel, hvor vi hører fra både hjerneforskere, psykologer, selvmordsforskere – men det bærende skulle være din personlige fortælling. Vi håber meget, at nogen måske har mod på at fortælle sin historie – vi synes det er så vigtigt, at den bliver fortalt.

 

Har I spørgsmål – eller bare mod på at springe ud i det, så ring, sms eller send en mail til Cecilie Lange eller Ditte Lynge.

Cecilie har telefonnummer: 28 56 59 89 og mail [email protected] og Ditte har: 60 59 26 39.

 

De bedste hilsner og i den bedste mening

Cecilie Lange og Ditte Offersen Lynge