NEFOS tilbud – GRATIS – Få ledige pladser!

 

Er du mellem 7-18 år, og har mistet en forælder eller søskende til selvmord, så har du nu en chance for at møde jævnaldrende. Den 25-26 maj holder NEFOS nemlig en weekendtur, hvor du er i centrum. Weekenden står på hygge, gåture og spil, men også muligheder for at få talt om det, der indimellem kan være svært, når man har mistet. Du har også mulighed for at tage en voksen med, hvis du er utryg ved at komme alene.

 

Denne gang foregår det i Fåborg. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser.

 

Programmet er ikke endeligt fastlagt. Det udsender vi ca. 14 dage før – altså omkring den 10. maj. Har du ikke tidligere haft kontakt med NEFOS, kan du godt være med alligevel. Du skal have en forsamtale, hvor vi lærer hinanden at kende inden din deltagelse i weekenden. I NEFOS glæder vi os til denne weekend, og til at skabe nye netværk mellem jer børn/ unge og mellem voksne, der har erfaringer med selvmord.

 

Transport: Vi vil samle jer op på Odense banegård, hvis I kommer med tog. Hvis i selv kommer til Fåborg vandrehjem, vil i få en vejledning til stedet og dækket transporten (i egen bil- med laveste sats)

Tidsramme: Vi starter kl. 10.00 lørdag formiddag og slutter kl. 14.00 søndag.

Tilmelding: Hvis du gerne vil deltage, kan du (eller en voksen) tilmelde dig via mail til [email protected]. Her gælder ”først til mølle princippet”.