Nyhedsbreve

Her kan du se foreningens nyeste og tidligere nyhedsbreve (åbner som pdf fil).

Kan du ikke læse nyhedsbrevet, så klik her for at downloade adobe reader.

 

Nyhedsbrev december 2017

Læs om: Adventshilsen, Verdensdagen for Selvmordsforebyggelse, Digt – Min glaskugle, Fra formanden, Årsmøde og generalforsamling, Kort nyt, To seminarer – invitation, Oversigt aktiviteter foråret 2018, Gaver til Landsforeningen m.m.


Nyhedsbrev august 2017

Læs om: Bliver vi mere synlige, eller????, Beretninger fra Ungeseminaret i marts, Mindeord – Unni Bille-Brahe, Unni var med til at oprette landsforeningen i 2002, Lidt om Frivilligseminaret i april, Oversigt aktiviteter efteråret 2017


Nyhedsbrev april 2017
Læs om: Fokus på selvmord og de efterladte, Mindeord – Karin Zedeler, Årsberetning og foreningens mange tilbud rundt i landet.


Nyhedsbrev december 2016
Læs om: Ungeseminar, Selvhjælpsseminar, Frivilligseminar og foreningens mange tilbud rundt i landet.


Nyhedsbrev august 2016
Læs om: Karens første cafémøde om, hvordan det var for hende at deltage, en boganmeldelse af Esben Kjærs bog “Min usynlig søn” skrevet af Karin Zedeler, deltagelsen ved Folkemødet i Allinge på Bornmholm og ikke mindste efterårets aktiviteter rundt omkring i landet.


Nyhedsbrev april 2016
Læs om: Den første deltagelse fra Efterladte efter Selvmord på folkemøde på Bornholm. Læs år beretningen fra foreningens formand. Sæt ansigter på bestyrelsen og se hvad der er af aktiviteter for maj og juni 2016.


Nyhedsbrev december 2015
Læs blandt andet om højtider og mærkedage, om en boganmeldelse, årets succes fulde ungeseminar, næste års årsmøde og general forsamling og det første kvartals program landet rundt.


Nyhedsbrev august 2015
Noget om bestyrelses formand Lars Iversen, ungeseminar, selvhjælps seminar og efterårets program rundt i landet.


Nyhedsbrev april 2015
Noget om årsmødet, den nye bestyrelse, foreningens arbejde – og også lidt tanker i anledning af foråret