Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Kirken i farver: Egon besøger Unni Bille-Brahe

Seniorforsker Unni Bille-Brahe har hele sit lange liv beskæftiget sig med selvmord, og hun er en af verdens kyndigste mennesker på området. I en samtale med Egon Lausen forklarer hun ikke blot om, hvad der driver mennesker til at vælge selvmordet, men hun sætter også fokus på de problemer de efterladte står med når ulykken er sket.

Stories under the Moon – vores historier

Journalist og forfatter Bo Østlund har lavet et nyt univers på facebook – Stories under the Moon – vores historier. I dag handler historien om at miste ens far ved selvmord.

NEFOS tilbud – GRATIS – Få ledige pladser!

Er du mellem 7-18 år, og har mistet en forælder eller søskende til selvmord, så har du nu en chance for at møde jævnaldrende. Den 25-26 maj holder NEFOS nemlig en weekendtur, hvor du er i centrum.

Fejl i kontingentopkrævninger

Vore medlemmer har her sidst i april modtaget opkrævninger vedr. kontingent 2019. Desværre har jeg ikke været opmærksom på en ændring i forhold til PBS’ deadline.

Frivilligseminar flyttes

Frivilligseminar 24. – 25. maj må desværre aflyses. I stedet inviterer vi til frivilligseminar 8. – 9. november. Nærmere oplysninger vil følge efter vores næste bestyrelsesmøde 16. juni.

Nyhedsbrev April 2019

Vi har udgivet Nyhedsbrev April 2019 – Landsforeningen for efterladte efter selvmord. Landsbestyrelsen ønsker alle en god påske!

Efterlysning – Medvirkende til artikel i ugebladet SØNDAG

Til en artikel om efterladte efter selvmord leder jeg efter kvinder, hvis mand (barn, forælder, søskende) begik selvmord. Kvinder, som ikke tidligere har været i landsdækkende medier, er cirka 40-60 år og bor øst for Storebælt.

Efterlysning – Medvirkende til dokumentar om selvmord

To studerende fra film- og medievidenskab på Københavns Universitet søger en voksen person, der som barn/teenager mistede et nært familiemedlem til selvmord, og som har lyst til at fortælle om sine oplevelser til en dokumentar om selvmord.

Hvordan kommer man videre efter et selvmord?

Landsforeningen for efterladte efter selvmord vil sætte fokus på de efterladte og på foreningens arbejde. Vi afholder derfor temamøder for pårørende og andre interesserede følgende steder: Odense, Fredericia og Randers