Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Sommerhilsen

I Landsbestyrelsen og Lokalkredsene er vi ved at være klar til at holde sommerferie. Kontakttelefonen 7027 4212 holder ikke sommerferie.

Frivilligseminar 8. og 9. november i Vejle

Som du sikkert ved, er alle der arbejder i Landsforeningen for efterladte efter selvmord frivillige og selv efterladte. Har du lyst til aktivt at støtte op om vores arbejde og blive frivillig i foreningen, vil vi opfordre til at du melder dig til seminaret. Det er en måde at møde andre frivillige og få afprøvet om det at være frivillig er noget for dig.

Kirken i farver: Egon besøger Unni Bille-Brahe

Seniorforsker Unni Bille-Brahe har hele sit lange liv beskæftiget sig med selvmord, og hun er en af verdens kyndigste mennesker på området. I en samtale med Egon Lausen forklarer hun ikke blot om, hvad der driver mennesker til at vælge selvmordet, men hun sætter også fokus på de problemer de efterladte står med når ulykken er sket.

Stories under the Moon – vores historier

Journalist og forfatter Bo Østlund har lavet et nyt univers på facebook – Stories under the Moon – vores historier. I dag handler historien om at miste ens far ved selvmord.

Fejl i kontingentopkrævninger

Vore medlemmer har her sidst i april modtaget opkrævninger vedr. kontingent 2019. Desværre har jeg ikke været opmærksom på en ændring i forhold til PBS’ deadline.

Frivilligseminar flyttes

Frivilligseminar 24. – 25. maj må desværre aflyses. I stedet inviterer vi til frivilligseminar 8. – 9. november. Nærmere oplysninger vil følge efter vores næste bestyrelsesmøde 16. juni.

Nyhedsbrev April 2019

Vi har udgivet Nyhedsbrev April 2019 – Landsforeningen for efterladte efter selvmord. Landsbestyrelsen ønsker alle en god påske!