Nyhedsarkiv

- Her kan du få et godt overblik over foreningens nyheder

Nyhedsbrev april 2018

Vi har udgivet Nyhedsbrev april 2018. Læs om: Snart er det forår …, Landsbestyrelsens sammensætning, Årsberetningen, Ungeseminaret, Frivilligseminaret, Efterlysning til bog- og videoprojekt med mere

Frivilligseminar 26.-27. maj 2018 – Fredericia

Landsbestyrelsen indbyder lokalkredsenes bestyrelser og hjælpere samt ansatte og frivillige i Frivilligcentre – overvejer du at blive frivillig i foreningen, er du også meget velkommen til frivilligseminar

Vil du deltage i et vigtigt bog- og videoprojekt?

Da der ikke findes meget litteratur med og om pårørende til personer, som har begået selvmord, som andre kan spejle sig i og bruge i deres eget sorgarbejde, har jeg i flere år overvejet at kaste mig over dette vigtige arbejde, og nu nærmer tiden sig.
Derfor søger jeg pårørende og efterladte, som har lyst til at deltage i et bog- og videoprojekt.

Vi har fået en ny lokalkreds – Lokalkreds Thy

Cafegruppen i Thisted besluttede på stiftende generalforsamling den 21. februar 2018 at stifte Lokalkreds Thy. Medlemmer af Landsforeningen for efterladte efter selvmord der er bosiddende i Thy/Mors er automatisk medlem af “Efterladte efter selvmord – Lokalkreds Thy”.

Har du lyst til at sætte foldere op i dit nærområde?

Vi har fået nyt MobilePay nummer – 77 809. Vi vil meget gerne have vores folder ud så mange steder som muligt i hele landet, eksempelvis i lægehuse, biblioteker og andre relevante steder. Har du lyst til at sætte foldere op i dit nærområde?